dilek_kayra Kızlar 2 buçuk aylık oğlum uyurken birden ellerini kaldırıp sıçrıyor korkuyor çok kötü ağlıyor bugün çok defa oldu bir türlü dal uykuda uyuyamıyor.. başına gelen var mı
Secuuss dilek_kayra 3,5 aylık ve doğduğundan beri öle halada geçmedi ben uyurken gece yanlarına Minik yastık koyuyorum elimi kaldırınca veya indirince oraya geliyor uyanmıyır
yakamozzz dilek_kayra eli kıpırdayınca sıçrıyordur yarım kundak öneririm uyurken yapın rahat edersiniz hem siz hem bebeğiniz
Melekanne16 dilek_kayra Biz yaşadık kuzum oğlum 2 aylık aşısından sonra hep korkarak sıçrıyordu ben Aşıdan kaynaklı olduğunu düşündüm çünkü aşıda çok ağlamıstı korkmuştu muhtemelen o aklına geldikçe korktu 1-2 hafta sonra düzeldi 🥰🥰
dilos07 dilek_kayra bizde de aynı durum 2 buçuk aylık 3 aydan snra azalır dediler yarım kundak yapıyorum ama ellerini yinede çıkarıyor
dilek_kayra Secuuss çok sağol canım koydum şimdi bakalım napcak çok üzülüyorum öyle korkup ağlayınca 😰
dilek_kayra Melekanne16 valla çok mantıklı canım benim ki de yenilerde Aşı oldu o gün hem doktordan hemde aşıda çok ağladı o gün bugündür huysuz gece de az uyuyor.. geçer inşallah hemencik
rabiahiranur dilek_kayra Benim bebeğim 4 aylık oldu hala sıçrıyor uyanıyor. Ben ellerini kollarını alt pijamasinin içine koyuyorum. Oyle uyutuyorum. Geri cikarsada geri koymak zorunda kalıyorum yoksa uyumuyor. Çabuk uyanıyor sıçradigi için.