Asilkaran Zeybik evet ağlaya zırlaya emziriyordum kanıyordu sürekli :( işte sabır biraz o aventi kullanın en azından değmez bi yere kendi sütünüzü sürün öyle havalansın.iyice ağzını açtığından emin olunca emzirin madecassol beni bi nebze rahatlatıyordu
Ebruli3452 Zeybik ben kendi sütümü ucuna sürüp kurutuyordum emzirirken de silikon uçla emzirdim öyle iyileşti bir de dilinde pamukçuk varsa temizle meme ucuna bulaşmasın
Zeybik Ebruli3452 pamukcuk var doktor fungostatin verdi o geçirmedi karbonatlı su denicem teşekkürler
Edibeglsvr Ben lansinoh kullandım hep geçti ama . İğrenmezsen tükürüğünü sür diyenler çok olmuştu. tükürük zaten yarayı iyileştirir. Son çare bi dene istersen 🤷🏾♀️
Zeybik Edibeglsvr tükürüğü annemde söyledi ama ben cesaret edemedim. Silmeyi unutup emziririm diye korkuyorum
Merve50 Zeybik canım her emzirmeden sonra zeytinyağı sür sonra üstüne gümüş kapağı yerleştir kıyafetine değip de silinmesin diye bende ağlaya ağlaya emziriyordum çok şükür öyle rahatladım
Bir_prens_bir_prenses Zeybik oğlum 1 aylık olucak benmde daha gecmedi ne yaptimsa ise yaramadı zeytinyağı sürüp üzerini strecle kapatmak biraz hafifletiyor 🤷♀️