findikannesi Lütfen öncelikle kırıcı olmayın bugün hamile olduğumu öğrendim ama çok tuhaf bir halim var açıkça çok mutsuzum ne yapacağımı bilmiyorum oğlum 3 yaşında ama ben yapablirmiyim bilmiyorum tekrardan aynı şeyleri yaşamaktansa korkuyorum tek çocuk büyütmek zorken iki çocuk büyütmek nasıl olur hiç bilmiyorum lütfen iyi şeyler söyleyin de bu durumu kabulleneyim
Eysar findikannesi Canim oğlun büyümüş çok şükür Allah nasip etmiş aratmadan vermiş benim kızım beş aylık ti hamile olduğumu öğrendim okadar zor bir ilk doğum ve kolik bir bebekle mücadele ettim kendimle bebekle okadar zorduki bir aya doğumum var bende korkuyorum ama Allah verceek gücünü sabrını hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin
2minikannesi findikannesi kızımla oğlum arasında 2 buçuk 3 yaş var herşeyin zorluğu olduğu gibi bununda bazır zorlukları oldu ama Allahım yardım ediyor inanın siz iyi şeyler düşünün şuanda kızım okula gidiyor o gelene kadar oğlumla beraber evde işlerimizi yapıyoruz sonrasında hep beraber oyunlar oynuyoruz🤗siz gönlünüzü ferah tutun sağlıkla kucağınıza alın
Ases findikannesi Bende ikinciye süpriz şekilde hamile kaldığımda çocuğum 3 yaşındaydı çok korktum Allah yukarda hareketleri hissedene kadar hiç istemedim istemedim derken o ilk hamileyim hrycanı yoktu doğdu çocuğum giç kıslanmadı çok sevdi bende iyi ki doğurmusum iyiki olmuş diyorum şimdi ikisini bir arada gördükce ee ne demişler doğan büyüyor öyle böyle biraz kendimizden fedakarlık yapıcaz Rabbim yardımcınız olur sitres sıkıntı yapmayın ☺️
Ayseecm findikannesi E haliyle canım biraz zor ama onların arkadaş gibi büyümesi, evde tek oturmaktansa kardeşiyle oyun oynamasını, gülüşmelerini duydukça iyiki diyorsun 🌸😊
eylulnisa_20 Oğlunuz zaten bebeklikten çıkmış artik 3 yaşında Kardeşi gelene kadsr 4 yaşında olur ahilik bile yapar Rabbim yardım eder merak etmeyin 🥰 şimdiden sağ salim kucaginza almak nasip olsun
eylulnisa_20 findikannesi bebeğinizin içinizde büyüdükçe daha kabullenirsiniz çok güzel bir şey rabbim ne güzel size 2 defa yaşatıyor
Alpnes Benim oğlum 5,5 aylık. Tabi zorlukları var ama ben de mesela 2. Çocuk olsun isteyenlerdenim. İnşallah Rabbim rahat bir süreç nasip eder size. Rabbim nasip etmiş, şükretmek lazım. Sizin yerinizde olmayı isteyen o kadar kadın var ki..
esiladerininannesi 22 aylık kızım 1,5 aylıkta oğlum var inan zor çevremdeki herkes yardımcı olmaya çalışıyor özellikle eşim allah var ama bazen tükenme noktasına geliyorum ama biliyorum ki geçicek ve biraz büyüdüklerinde çok güzel bi karar vermişim diyeceğim kızım çok akıllı bi çocuk oğlum tam tersi hiç uyumuyo sürekli ağlıyor ama bi şekilde allah sabrını veriyor içini ferah tut
Neslimi findikannesi Hiç böyle şeyler düşünmeyin ilk çocukla beraber insan bir şeyleri öğreniyor eminim ki ikinciye ilkine göre daha tecrübeli olacaksınız böyle düşünüp moralinizi bozmayın
Gursazme findikannesi hicc canini sikma canim benim olmus artik olanla olene care olmazmis kuzenim spiralle ucuncuye kaldi hamile kaymis ve daha iki cocuguda kucuktu ama kabullendi yani mecbursunuz ewladiniz aldirsaniz o aldiramaz artik cinsiyeti belli olduda yani pisman olursun benim bebegim 1 yasinda ve bende arkasina yapmak istiyorum cok hatta benimde spiralim vardi cikarttirdim zor ama iki bi sekilde hallediliyo yapamam deme o hayata alisiyosun daha hizli pratik oluyosun iste biraz yipranicaksin ama hallolucak iyi dusun iyi olsun ewiniz maddi durumumuz iyise hele sikintin yoksa sukret bence