Berrusunannesi Ehliyet için sağlık raporu alacağım sağlık ocağından oluyormuş pazartesiye randevu aldım direkt aynı gün raporu veriyorlar mı Pazartesi son gün yoksa 2. Döneme kalacağım bilgisi olan yazabilir mi
aybarsmomm Berrusunannesi hayır öncesinde kan veriyorsun ona göre 2 gün sonra veriyor sağlık raporunu
Berrusunannesi Egeasaf20 suan bi ders basliyo sanırım tam anlamadim ama pazartwsi aksama kadar getirseniz size yardimci olucam ilk döneme girmesnizicin dedi
Berrusunannesi aybarsmomm insallah oyle olmaz bi kan gurubum sorunmus eveyi aradim o oyle dedi oda belli zaten dedi
Senaatalan Berrusunannesi Kısa bir sözlü muayeden geçirip göz kontrolü yapacak ve al sana sağlık raporu totel de 5 dk sonra elinde 😘
Mlke301020 Senaatalan siz ne zaman aldınız acaba en son hastaneye uzm dr yönlendirme yapıyorlar diye duymuştum bende
M-Ada Berrusunannesi eğer kn grubunuzu biliyorsanız kartınız varsa hemen veriyorlar. Gerekli görürse uzman hekime yönlendiriyor, o zaman ilgili doktora gidip onaylatmanız lazım. Dönemler ayın 10unda açılır yani evet pazartesi bi an önce götürmeniz lazım