Egeilknur21 Merhaba kızlar 1 buçuk aylık bebeğim var ve çok fazla gazı var metsil ve sab simplex kullanıyorum ikiside bi işe yaramadı neler önerirsiniz
ArasAybarsMoM Egeilknur21 maflor la sab simlexi dönüşümlü kullan sadece gaz damlasi pek ise yaramaz yaninda mutlaka bağırsak düzenleyici kullanmalısın birde nurse harveys colex şurup ben hep bunlari kullandim
Kantar Egeilknur21 canm benim oğlum 10 aylık çok şükür bitti 6. Ayın sonunda bitti bizimki kolik gazdı hiçbir dmla fayda etmıo sadece şunu diyim sabırla beklemeniz bitmesini çok zor gaz sancısı bilirim ama damlalar işe yaramıyor çok hafiftir belki 1 saat sonra tekrar aynıyla dönuyolar çünkü anne sütü alan bebek 6.ayın sonuna kadar yani ek gıdaya geçtiğinde bitiyor cnm anne sütü azalıyor ek gıda başlıyor ya ozman bitiyor tamamen
Sarew Egeilknur21 Bağırsak düzenleyici olarak biogaia kullanabilirsiniz, gaz için de sab simplex. Ben ikisini kullandım baya işe yaradı. Sab simlexi günde 3 kere 08:00, 16:00 ve gece 24:00 da veriyorum. Biogaia yı da akşam 17:00 da kullanıyorum zaten bunu günde bir kere 5 damla kullana biliyorsunuz. Sab simplexi de günde 15 damla 5 er kez veriyorum ayarladığım zamanlarda.
Masalmmmmmm Anne sütü veriyorsanız aktarcıdan rezene, anason, kimyon alıp kaynatıp her gün içmenizi tavsiye ederim. Çok etkili oluyor bebekte gaz sancısı olmuyor deneyen birçok arkadaşım var hepsi memnun.