DenizSeda04 Düz kafa yastıgı kullanan oldum arkadaslar faydasını gören varmı bide en iyisi hangisi acaba kullanan varsa söyleyebilir mi internetten bir sürü var
Arstrnanne DenizSeda04 aldim ama benim kizim sevmedi kullanmadım 2 au 12 gunluk hala sevmiyor 😅 civilden almistim
Mariacanel DenizSeda04 e bebekten almıştım boşuna almışım hiç kullanmadık bol bol sağ sol eğimli yatırdık döndüğü icin arkasına destek koyduk hep dönemesin diye
Aylaayla DenizSeda04 ben almıştım kullandım işede yaradı sivri bir kafası varsı şimdi çok simetrik maşallah
Mariacanel DenizSeda04 deneyin tabi ne kadarlık bebeğiniz oturmaya başlayınca yatakta kendi döneme başlayınca kendiliğinden de düzeliyor
Mariacanel DenizSeda04 yan yatırınca durmuyor mu bi kaç saat bi yan bi kaç saat bi yan bi kaç saat düz olcak sekılde yatmaz mı
DenizSeda04 Mariacanel malesef yani ilk başta alıştırdığım için yan yatmıyor alıyor çok çabuk uyanıyor
Mariacanel DenizSeda04 anladım o zaman hemen araştırıp alın kullanın bide zaten dediğim gibi kendi döneye başladıkçada değişiyor kafa yapısı
DenizSeda04 Aylaayla nerden hangi marka aldınız inanın cok arastrdım ama karar veremedim yardımcı olur musunjz