trtlannem Kurabiye, poğaca tarzı şeyler yapıp buzluğa atan var mı ? Taze oluyor mu cıkartınca? Oğlumun doğum günü var önceden yapıp 2 3 gün sonra cıkartsam taze olur mu?
Eminos trtlannem ben koyuyorum isitmana gerek yok oglumun dogum gunu icin yapmistim tazecik oluyor yap pisir oda sicakligina gelince posetle buzluga koy kurabiye bozulmaz buzluga koymana gerek yok saklama kutuna koy kilerde durur ve cok guzellesiyor bekleyince
GoGirl trtlannem ben 2 tepsi poaca yaparim sogudugu an atarim buzluğa cocuklara cikaririm 1 haftada biter zaten kotu de olmaz ama dogumgunu vs olsa yaptigin anin tazeligi bir baska oluyor ama yetistiremem diyorsan hoc cekinme at buzluğa guzel oluyor
Busraata trtlannem bayatlamayan kurabiyeler var uzun süre saklanıyor 2tepsi yapıp atıyorum ben çıkarınca mis gibi,börek de aynı şekilde ama uzun süre kalınca tadi bozuluyor ya
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi trtlannem Hep atarım ben.Fazla fazla yaparım misafir gelir canımız çeker hop ısıtırım tazecik🤌
Senem1234 trtlannem ben sürekli kurabiye kek poğaça börek yapar atarım. Önemli olan buzkuktan çıkarınca kendiliğinden çözülmesi. Kendiliğinden çözüldükten öneden ısıtılmış fırında 5-7 dk ısıtın. Taptaze olacaktır
Pamuk_seker trtlannem buzluga atmana gerek yokki canim 1 gün önce yapsam kurabiyeleri sabahta poğaça yaparsin pamuk gibi poğaça tarifim.var verebilirim ben 2 doğum gününde de bu sekilde yaptim börekleri aksamdan sarip dolaba atmistim