merve5561 Merhaba kızlar 3 yaşında kızım var aşırı iştahsız şuan 12 kilo kıyafetsiz giyinince 12.5 falan yaklaşık 95 cm de boyu bizim gibi iştahsız ve zayıf olan var mı
Koca_bebek merve5561 benim oğlumda kasım 25 de 3 yaşayacak 28 eylülde tatildi sağlıkocağında 14 buçuk boy aynı 95 di çok hareketli benim oğlum bide boya veriyor ben minyon Baba minyon tipliyiz yani boylarının uzun kilo göstermiyoruz … kızınız hqreketlimi
busra_54 merve5561 kasım 22 de 3 yaş olacak ve 11 kilo 86 cm her gören ufacık sanıyo bazen güzel yer bazen hiç yemez . Bende artık zorlamıyorum
Meyra merve5561 3 yaş 11 kg boy 91 cm benm kızımda çok iştahsız doktorumuz gastro entrolojiye yönlendirdi ne yapsam yemiyor en son çare zühre ana macunundan aldım bugün ilk defa anne acıktım dedi inşallah faydası olur çok üzülüyorum değerleri hep normal çıkıyor ama kilo alamıyor birtürlü
merve5561 Koca_bebek aşırı hareketli değil ama hiç yemiyor iştahsız vitamin değerleri normal ne yapacağımı şaşırdım yemek seçiyor çok
merve5561 busra_54 ya aynen kıyafetler 2 yaş genelde bazen 3 yaş olunca seviniyorum kıyafet herkes zayıf diyor o zaten ayrı sinir bozucu
NurAyk Haziran 2018 Doğumlu aşırı iştahsız yemek seçer çok şükür sağlıklı 11.5-12 kilo arası her yemek saatinde dişlerimi sıkıyorum artık. Bende çok zayıfmışım bebeklikde sanırım genetik😞
merve5561 NurAyk ben de aynen sinirden ölüyorum yedikleri bir elim parmağını geçmez köfte makarna çorba tost bu kadar
Birdunyagezegen merve5561 15 aylık olacak kızım 10 gün Sonra. 10 buçuk kilo. İştahsız baya. yemek yemezdi ve çok fazla hareketli dogudgundan beri bu böyle fazla hareketli erken oturdu erken sürünmeye başladı 10 aylıkken direk yürüdü ve şuanda asla tutamiyoruzz. nutrigen üzüm çekirdeği özü basladik ve yemesinde baya bir etkili oldu şükür
Birdunyagezegen merve5561 üzüm çekirdeği özü kullanabilirsiniz. Argivit kullandım daha önce ama nutrigen üzüm çekirdeği özü daha etkili. Argivit etki göstermedi bizde
NurAyk merve5561 Aynen bizde öyle tost patetes kızartma çorba bazen pilav 😑 yemek yemiyen çoçuk çok zor ve çok ön yargılı ağzını açmaz istemediği hiç birşeye tadına bile bakmaz😑😑😑
Meyra merve5561 evet canım hem iştah hem boy uzaması yapıyormuş fotoğraf yüklemesini bilmiyorum ınstagram dan buldum bende o sayfası zühre ana yazarsanız çıkar muhtemelen
merve5561 Meyra bakarım canım sağol bizim boya iyi dedi dr en son 2.5 yaşında götürdüm ama kilo az dedi en az 13-14 olması lazım dedi fortini mama yazdı ondan da içirmeye çalışıyorum ama yemek düzeni otursun mamaya alışmasın istiyorum