Masalelisa11 Kızlar 40 günlükm kızım var emmiyor sağıyorum bugün uzanırken göğüsümün alt kısımına yakın yerde elime kitle gibi bşr şey geldi çok korktum doktordan randevu aldım hemen sizce ne olmuş olabilir mastitle alakalı birseymidir ☹️🥺
buselidunya Masalelisa11 Mastit olmuşsun, geçmiş olsun🌺 sıcak suyla masaj yap hatta duştayken yap ben öyle rahatlıyordum, bir de emzirin sürekli ya da sağım yapın biraz rahatlatır sizi ☺️
kenankaan bireylulannesi sanırım süt birikmiştir elinizle sağın biraz Aynen süt birikmesi olabilir, bende de oluyordu farklı emzirme pozisyonlarını deneyin
bireylulannesi kenankaan emmiyormuş ama bebeği bu durumlarda koltuk altı pozisyonu çok etkili sapmaktan başka çare yok memeler terbiye olunca düzeliyor zaten
buselidunya Masalelisa11 evet evet ben daha beter olmuştum ama, sıtma ateş içim üşüyordu resmen kendimden geçmiştim öyle olmadan hemen duşa girin hatta lahana varsa soğuk, o da iyi geliyor 😮💨
buselidunya Masalelisa11 yine de içiniz rahat etsin gidin bazıları antibiyotikle falan atlatıyor belki bişey verir rahatlarsınız