Adasssss 6 ayına girmiş bebek için ne alabiliriz önerisi olan ( mama sandalyesi,su için alıştırma bardak,biberon, bebeyatmaz vs bunlardan marka olarak öneri verebilecek ve ekstra ne ihtiyaç olabilir )
Janss Adasssss 💎Buharda pişirme aparatı - İkea 💎Mama sandalyesi bütçenize bağlı olarak İkea-Chicco Polly 💎Porselen kaşık ve çatal almıştım 💎Ek gıdaları yedirmek ve saklamak için küçük kaplar (Tupperware bunun için uygun , hem yedirir hem de dolapta saklayabilirsiniz) 💎Ek gıda alışverişiniz için Vitma’ya bakabilirsiniz 💎Benim tencerelerim seramik ve teflondu 3’lü minik çelik tencere aldım . 💎Cam rende çok öneriliyor ama ben hiç kullanmadım 💎Meyve sebze filesi de kullanmadım 💎Alıştırma bardağı en mağdur olduğum şeylerden biri . Fiyatları uygun olmadığı gibi bebeğim hiçbirini sevmedi dişini kaşıyor sadece suyu fincanla içiyor 😌 Bunlar ek gıda için önerilerim . Bebeyatmaz hiç kullanmadım mama sandalyem işe yarıyordu . Vakumlu oyuncaklarla oyalanıyordu bir süre siz de vakumlu mama sandalyesi oyuncaklarına bakın ilgilerini çekiyor . Uzmanlar tarafından önerilmiyor ama ben yürüteçte almıştım o aylarda günde 10-15 dk enerji atıyor içinde . Şimdilik aklıma gelenler bunlar 🍀
KaSeAy Adasssss Bence bebeyatmaz cok gerekli bişey degil onun haricinde mama sandalyesi buharlı pişirici mama önlüğü kaşığı tabagı biberon alıştırma suluğu yürüme arkadası ya da yürüteç. Bunlar var benm listemde
balcicegin_annesi Adasssss mama sandalyesi suluk tipi aventin biberonunu aldım buhar pişirici aventin olanı beğendim henüz alamadım ama bolca kaşık aldım çokca lazım oluyor ve mama tabakları servis ve kasesini Migros’tan altım . Dışarı için tek kullanımlık önlük ve mama sandalyesi örtüsü aldım naylon ve önlük alırsan kolları olan önlükleri tercih et çünkü sadece önüne gelenle iş bitmiyor çocuk elini koyuyor üstünü batırıyor 😁 şu saydıklarımı al emin ol çok da cafcafa gerek yok fazlasını aldım ama kullandıklarım bu kadar ha bide termos olsun bazen dışarda lazım oluyor kaşığa dökmek için vs daha bir sürü şey için mama için de olabilir
Adasssss Janss mama sandalyesi için evet chicco pahalı ama sonuçta bu önemli birşey bende kararsız kaldım ne alsam bilemedim bende canım ıkea da var tripper var bir sürü marka var hangisi daha iyi
Janss Adasssss 2. el de bakabilirsiniz Chicco mama sandalyesi için .Onun dışında İkea antilop çok beğeniliyor 😌
Milasmom Adasssss mama sandalyesi joie lx mimzy, gida alisverisi makarnavitma, önlük oioi, cam rende baskada biseye gerek yok bence aldigim seyleri hic kullanamadim oioi kasikla bölmeli silikon tabak aldim kullanmadim evdeki porselen kase tabak metal kasik kullaniyom.