ArasinAnnesiiiiiii Bebeğim 3 ay 10 günlük, dünden beri emme problemi yaşıyorum. Benimle direniyor ve asla emmiyor. Sizce ne yapmalıyım?
Emirinannesiiiiiiii 4 ay atağıdır canm beslenmek istemeyebilir. Huysuzluk, uyku gerilemesi, beslenmek istememe olabilir. Geçici bir süreç canm biraz sabır gerektiriyor. İstemediği zaman zorlarsan sahan çok sinirlenip memeyi reddeder.
ArasinAnnesiiiiiii Emirinannesiiiiiiii Zorlamamaya çalışıyorum ama aç olduğunu bildiğim için de içim hiç rahat etmiyor, ne yapıcağımı bilemedim.
Kzvural2542 ArasinAnnesiiiiiii aynen canm bilmiyorum ki niye istemiyo sagip versem biberonla alışacak diye korkuyorum sagmayinca da sut azalir diye ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
ArasinAnnesiiiiiii Kzvural2542 Ben şimdi uyuyup vermeyi denicem istersen sende uyuduğu zaman vermeye çalış belki böylelikle emmeye başlar tekrar, covid aşısı olmaya gittiğimde sütümü sağıp biberonla vermek durumunda kalmıştım bir problem yaşamadım sürekli vermediğin müddetçe alışmaz diye düşünüyorum tabi ki yine sen benden daha iyi bilirsin
SedefK Kzvural2542 aynı durumu yaşayıp bikaç gün çnce sağıp vermeye başladım çünkü psikolojim kalmamıştı, inşallah siz başarırsınız 🥰
Sadem1 Benimde aynı üçüncü aya girdi başladı. Kafayı geriye çekmeler memeye geçince ağlama krizleri filan. Şuan dört bitti şükür yavaş yavaş düzene girdi. Sen hopla zıpla uykuluyken filan her türlü emzirmeye çalış. O dönem göğüslerim boş boş oldu ama sonradan düzeldi. Sabır biraz zamanla geçer inşallah🌼
ArasinAnnesiiiiiii Sadem1 Şuan benimkisi de öyle yapıyor kendini geriye doğru atıyor çok pozisyon değiştirdim yatırır yatırmaz ya da göğsüme gelir gelmez basıyor çığlığı, aç kalıp gelişimini etkiler diye endişeleniyorum
Sadem1 ArasinAnnesiiiiiii düzelicek canım stres yapma. Dua et bol bol. Zor bir süreç. Ben yatakta oturup zıplayarak emzirdim. İnşallah kısa sürede geçer