Haydinn 3 ay 9 günlüğüz her gün kakasını yapıyor genelde 1 veya 2 kere şimdi altını alırken kakasında bi kaç tane sümüksü parça vardı cıvık ve sarı kaka rengi sadece anne sütü alıyo anormal bir durum mu ? Mukuslu kaka mı oluyor bu
asell03 Haydinn benim kızımında var ben alerjisi olduğu için oluyor am ürünleri kestim devam ediyor doktora soracağım
Asafeymeninannesii Haydinn Mukuslu kaka tek başına alerji belirtisi olmayabilir. Mukuslu kaka dışında farklı şikayetleriniz var mı ?
Guzelgozlum Haydinn enfeksiyondan oluyo canım çok az bille enfeksiyon kapsa olur bizdede oluyodu doktor sıkıntı yok demişti
Haydinn Guzelgozlum ay canım size de geçmiş olsun🙏 İyi olsun sağlıklı olsun bütün yavrular insan hep bi endişeli
Asafeymeninannesii Haydinn Bizim hikayemizde mukuslu kaka ile başlamıştı. 4-5 aylıkken kakasında kan görmüştüm ve o sıra tamam demiştim. Dilerseniz kendinizce bir diyet uygulayın. Doktora gitseniz dahi tahlil küçük olduğu için net sonuç vermeyecek ve doktor sizi diyete yönlendirecek
gulcanemin Benim oğlumda öyle doğduğundan beri şuan 5 aylık gecen doktor ultarsyon felan çekti bağırsak iltihabı dedi doktor
Asafeymeninannesii Haydinn Süt ve süt ürünlerinden başlayabilirsiniz. Bir kaç gün bu ürünleri yemeyin, içmeyin ve gidişatı gözlemleyin 😌
Essss Haydinn canım benim oğlumda da öyle oluyordu . Doktora götürmedim bişey çıkarırlardı kesin 6. Ay mıydı yada daha erken miydi bitti gitti. Şimdi 18 aylık