Anakralice48 Kızlar benim saçım mavi siyah boyalı saçımı başka renk yapmak istiyorum kuaföre gitmeden önce evde sacimdan ne kadar akitabilirim neler yaparak akar birazcik yardımcı olur musunuz
balyanakannesi2 Anakralice48 Beyaz sabunla yıkayın açıyor rengini biraz. Bende mavi siyahtan ombreyr dönmüştüm. Evde önce hep Beyaz sabunla yıkayıp sonra şampuan yapıyordum. Biraz açıldı ama tabi yeteri kadar değil
Eymenncik Anakralice48 Saçın yanar bence hiç elleme şuanda. Kuaforum bana hangi renk boyarsan boya siyah boyama Geri donusu cok zor demisti. 1 sene akmasini bekledim o yuzden.
Anakralice48 buselidunya kuaföre gidicem canım evde biraz olsun akitabilir miyim diye fikir almak istedim gerçekten çok zor
buselidunya Anakralice48 olmaz ki yanar saçın hep, önce bi açılması lazım şuanki renginin, sonra boya vurur. Kuzenim kaç sene siyah kullandı saatlerce uğraştı kuaför onun saçıyla resmen işkence 🤦🏼♀️ çok güzel renkler gerçekten ama dönüşü çok zor ya.
Anakralice48 balyanakannesi2 ya biraz aksa yeter ben sap sarı olmasini vs beklemiyorum da kendi saç rengime döner mi
Deletedmom4440 Anakralice48 elleme sakın pişman olursun benim saçımda öyleydi kizilin üstüne siyah mavi vurdum sonra sarı istedim aralarına sacim yandı kesmek zorunda kaldım keratinler falan filan derken yeni yeni saçım kendine geldi uzatıp yapacağım 🤦♀️
Deletedmom4440 Anakralice48 dönülür ama uzatman lazım boyan uçlara geçsin yada çok kaliteli bi kuaföre gitmen lazım
Anakralice48 Sinemalici Cok az açılsa yeter benim için çünkü koyu kızıl ve ya koyu kumral düşünüyorum çok zor değil