Tugce Sezaryen doğum yaptım. Göbek deliğimi tarif bile edemem, öyle değişik. Alt karın bölgem deri sarkığı şeklinde 80lik nine gibi 🙄 2 ay oldu bu deri toplar mı? Siz neler yaptınız?
Ebrulkkk Tugce daha çok erken bende normal doğum yaptım aynı göbekten var ilk doğumumda iki seneye anca toparlanmıştı tam toparlanmışken ikinciye hamile olduğumu öğrendim sardık başa yani 😂
Ebrulkkk Tugce tabi spor ve egzersizlerle daha hızlı toplanır ben bişe yapmadan iki seneye toplandı 😂
BKD2021 Ebrulkkk benim de 5 ay oldu ama göbeğim sarkık kaldı. 2 senede bu sarkıklık cidden toparlanıyor mu. Sanki mezara kada rvenle kalacakmış gibi
Ebrulkkk BKD2021 eski Halime dönmüştüm iki senede şimdi de korse kullanıyorum daha hızlı toparlanmak için
BKD2021 Ebrulkkk doğumum yaza gelince korse kullanamadım bende. Havalar soğmuşken takmaya başlayayım bari belki faydası olur
Tugce Bir_prens_bir_prenses Taze1mom normal bir sarkıklık da değil. Göbek deliği değişik bir çukur ve solunda sağında iki tepecik şeklinde sarkık. Aynaya bakamıyorum… 57 kilo hamile kaldım ömrü hayatımda kendimi hiç böyle görmemiştim