Gorkeminannesiii Gün geçmiyorki kötü Bi haberle uyanmayalım güne 4 yaşındaki masum yavrucagın katilleri müebbet aldıkları halde nasıl bugün serbest kalabiliyorlar aklım almıyor çıldırmamak elde degil vah gidene vah gidene çok üzgünüm çok kızgınımmm 😠😠😤
Utkucan Gorkeminannesiii müebbet almamışlardı ki delil yetersizliği ilede serbest kaldılar orda Leyla’nın babası sağladı zaten şikayetçi bile olmadı
kenankaan Gorkeminannesiii müebbet ceza sonrası Yargıtay bozma verdi, mahkeme yeni kararında beraat vererek gerçek faillerin araştırılması için suç duyurusunda bulundu. Yani katilleri serbest bıraktı gibi bir durum değil. Yargılama devam ediyor. Bitmeden yorum yapamayız
Gorkeminannesiii Fun neşet ertaşın Bi şarkısı var ya yazımı kışa çevirdin karlar yagdı başa leylam bende bu şarkıyı dinleyince onu hatırlayıp aglıyorum hüngür hüngür o gözleri o duru güzelliği 😭😭 çocuklar ölmesin yaa 😣😣
Gorkeminannesiii Utkucan sosyal medyada müebbet diye okudum ben aileden oldugu için susturdular babayı zaten çok acı çok nasıl hesap vercek Allaha o baba acaba
Zhnce Gorkeminannesiii babası şikayetçi olmadı üstünde durulmadi deliller yetersiz dendi ve olay kapatıldı Ölen öldü mantığıyla hareket etti muhtemelen babası Ve öldürenler yuksek ihtimal n aile içinden olduğu için susturuldu. Ya tehdit ya para ile
Gorkeminannesiii Zhnce ne tehdit ne para canından can çocugun dan dahamı önemli ya küçücük yaşında toprak oldu bedeni 😔
kenankaan Gorkeminannesiii mevcut delillere göre bunlar fail değilmiş. Ama dediğim gibi yargılama devam ediyor; bitmemiş bişey hakkında çok yorum yapmak iyi değil. Hukukçuyum bazen kamunun bilmediği ifadeler olabiliyor dosyada. Tvde gördüğümüz şeylere aldanarak yorum yapmayalım derim
Balkizlarim Gorkeminannesiii Babası bir halt değil ki babası yavrumun güzelliğine sahip çıkmıyorlar bu iş delil yetersizliğinden dolayı bu hale geldi 🤧🤧
Gorkeminannesiii kenankaan senin bildigin kadarını bilemeyiz ama canımız sıkılıyor tam açıklama olmadıgı için
Deletedmom_109 Gorkeminannesiii ailesinin şikayetçi olmaması beni delirtti. Böyle durumlarda keşke şikayet aranmasa devam etseler davaya çok çok sinir bozucu
kenankaan Gorkeminannesiii yargılama bitmeden kimseye bişey açıklamazlar çünkü ihsası rey olur, hakim kanaatini son hükümde açıklar.