Merve0707 Kızım aşırı hırçın istediği olmayınca aglıyo yere atıyo kendını bu ayda bizim gibi yaşayan varmı çözüm olarak ne yapabilirim
Fun Merve0707 18. Ayda patlak veriyo bu hırçınlık ama sizinki erken başlamış annesi 😅 hayır deme dikkatini hemen o an dağıtmaya çalış inan başka bi çözümü yok üstlerine gidince herşey daha bi çığırından çıkıyo. Bu aylarla alakalı videolar var mutlaka izle
Hmannesi Merve0707 17 aylık Kızım hep öyleydi fakat şu sıralar hırçınlığı iyice arttı. Sakin kalmaya çalışıyorum onunla daha çok ilgilenmeye oturup birlikte oyun kurmaya çalışıyorum
MerveAkty Merve0707 benim kız da 15 aylık şimdilik öyle bi hareket yapmadı baktı hayır diyoruz dönüp gidiveriyor iyi be vermezseniz vermeyin hesabı 🤣🤣🤣
Merve0707 Hmannesi bizimki Malesef hırçınlığından oyun bile kuramaz oldu herşeyi atıyor sağa sola nabıcam artık bilemedim
canimoglum_2020 Merve0707 15 aylık oğlum yemek bile zor yapıyorum ne bulursa atıyor istediği olmayınca kıyamet kopuyor huysuz
Gulsu Benim kızım öyle ağlayarak yaptırmaya calisiyo ve kendini yere atiyo hemen oyunla dikkatini dağıtıyorum sonra duzenliyo ağlar sada ağladığı yerde bırakıyorum sonra uzaktan çağırıyorum geliyo her anı çok güzel çok özel