Linamommg Yapan varmı bugun denıcem burnu kuru gıbı hırt dıe ses cıkıyo arda ne kadar bekletmem lazım uyudugunda odasında basıcunamı koycam
nursocum Linamommg coldmix yastığına damlatın biraz başı yüksek yatırın burnunu sürekli temizleyin ayağının altına sarımsak ezip zeytinyağında bekletip üstün inşallah şifa olur.
Aysnndoruk Linamommg ben karanfil koymuyorum direk sogani kesip yastığın başına uyuyunca koyuyorum sabah alıyorum istersen gün içinde bile köy bebekken gün içinde de koyuyordum
Yorgunannee_dd Linamommg valal kuzum bende sürekli burda gördüm soğanı kızlarımın burnu tıkalı dün gece denedim işe yaramadı daha çok ağladılar gece gece dışarı çıkarmak zorunda kaldık hava aldırdık sanırım soğandan gözleri yandı. En iyisi lavanta yağı
Linamommg nursocum Sarımsakları rendelım ne kadar beklıcek zeytınyagında beklemedımınlazım yoksa o karısımı dırekmı surum cok sagol cnm bm tskler
nursocum Linamommg 1 baş sarımsağı zeytinyağında 1 saat beklet ama buz dolabında sonra ayak altına sürüp çorap giydir
nursocum Linamommg nemlendirici var mı odada genelde bu aylarda sık oluyor bu durum soğuk buhar almıştım ben onun için
Linamommg nursocum gıttım dra fıtospan surup verdı ama oksuruk yok neden yazdı anlamadım ufak nesle gecııryo dedı hafıf burun tıkanıklık var burum damlası yazdı bıde
Linamommg nursocum bogazına baktı bıse yoktu ufak nezle dedı burun tıkanıklıgı nasıl nesle oluyo anlamadım oksurmuyorkı sımdı sordum dr sız yazmıssınız ama oksurmuyo dedım baslayacaktır oksurmeye kulanın dedı