Elifxx12 Yardımcı olur musunuz masa kuracağım süsleyeceğim ama üzerine neler koyabilirim ne ikram edebilirim
ecemm-6161 Elifxx12 tuzlu tatlı kurabiye kek yapabilirsin canım küçük truflar börek olır ☺️sarma olur pilav üstü tavuk yanında ayran olır
Pamuk_seker Elifxx12 poğaça çıtır börek Kurabiye Pankek arasina muz cilek sekilinde kanepe Karadut serbesi almistim 5 lt hepsi bitti cok begendiler Prenses taci tatlisi Eger tabak isi yapacaksanizda tavuklu yada dönerli pilav dolma tatli ayran
Emine071 Elifxx12 ben de oğluma yapacam Mevlüt tavuklu yada etli pilav zeytin yağlı sarma baklava su böreği yada pide ayran en son da lokum yada çikolata dağıtmayı düşündüm
Coyness2020 Tatlı tyzlu kurabiye küçük muffin kekler Amerikan salatası olabilir. Elmalı kurabiye olabilir küçük tek tek sarılmış gül böreği olabilir. Un kurabiyesi olabilir 😊🌸
Dedikoduablasi Sünnet mevlidi yapmadım fakat tavuk pilav yapılır kuranlı ise yoksa sünnet şekeri vs dağıtılır
durucinar Kanepe yaparsın 30dkda 60tane çıkıyor 😬 tuzlu kurabiye-tatli kurabiye -mayali pogaca-kalburabasti ama şu cupcake kalıplarına koyun surubu diğerlerine bulaşmaz hem -sarma -ispanakli kalem börek .. aklıma gelenler bunlar ama ben olsam kavurmalı ya da tavuklu pilav tabağın kenarına yoğurt yanına da şerbet lokum tamamdr 🤪
Elifxx12 durucinar bende tavuklu pilav düşündüm dualı olucak çünkü genel olarak tavuklu pilav söylediler hep
Yorgun-ana Pilav kavurma ayran tatlı en temizi hem dışarda yaptırıp uğraşma hem bulaşık çıkma hem gelen doyar
Kayseriyaglamasi Elifxx12 kıymalı pide baklava yeşillik falan olabilir bence ya da tavuk pilav salata
Elifxx12 durucinar ya şey onu şu yüzden dedim bu balon zincirleri var trendyolda camımın önüne onu koysam birde maşallah yazısı fotoğraf çekilmek için düşünmüştüm o yüzden önüne masa koymak gerekicekmi 🙈
durucinar Elifxx12 Balon standı yaparsın masallahla nazar boncuğu koyarsın Masa örtüsü beyaz seçersin daha şık durur lokum kutusu alıp koyabilirsin masa üstüne tepsi içine koyarsın
Elifxx12 Emine071 çok güzel düşünmüşsünüz bende yemek olarak tavuklu pilav ve ayran düşündüm. Masa hazırlıycam etrafına mavi balonlar asıcam üzerine de mevlit hediyeliklerimi koyucam lokumluk vs gayet hoş olur sanırım
Elifxx12 durucinar güzel olur demi fotoğraf çekimi içinde çok teşekkür ederim hediyelikler sipariş verdim onlarıma koyarım masanın üzerine gayet hoş olur birde ufak ufak tatlılardan koyarım yemek içinde herkesin eline tavuklu pilav ayran☺️