canimoglumm7 Hipatya weewell dijital yoğurt makinesi aldım canım 7 tane cam kavanozu var küçük. Ona yapıyorum. Ama tabi 7 gün yediremiyorum ☺️
themoonrose Hipatya e bebekte 9.99 mama kavanozu diye geciyo bej 101 den almistim 3 liraya 5 tane filan var onlara mayalicam bakalimm bulamazsaniz e bebekten alabilirsiniz!
Hipatya canimoglumm7 pazartesi günü ek gıdaya geçicem inşallah kendimize zaten mayalıyoruz da yoğurt makinesiyle değil şöyle küçük kavanozlar alsam olur mu ki
Defne0111 Zehramine bende kavanoza mayalıcam ek gıdaya yeni geçtik küçük kavanozları nerden bulabilirim
Zehramine @Hipatya A101 den almıştım minnie mause resimleri var üstünde belki vardıe hala eşim geçen yine almış çünkü bakın isterseniz
Hipatya Zehramine O zamanlar 1 tane almıştım keşke daha fazla alsaydım diye yakınıyorum bir iki markete baktım yok maalesef kalmamış
Zehramine @Defne0111 A101 den aldık minik minikler minnie mause falan var üstünde. Geçen almıştı yine eşim bi bakın isterseniz belki vardır yine
Defne0111 Zehramine bardak vardı ama kavanoz şeklinde görmedim yada dikkat etmedim bakayım tekrar.peki küçük kavanozlara ne kadar maya katıyorsun
Zehramine @Hipatya internetten de alabilirsin canım bulunca çok almak gerekiyor ben de iki taneydi ikisini de almıştım sonra biri kırıldı eşim iki tane daha almış üç oldu yetiyor bana
ecemm-6161 Hipatya normal tencere içine cok az su koyarak fazla koyma buharda haşla tencere içine doğra canım