MinnakKuzucuk Merhaba güzel anneler benim bebeğim 34+5 te doğdu şuanda 3 gün sonra 7,5 aylik oluyor tam bir ayda 5 dis çıkardı ve halada çıkacak sanırım bu dişlerin bu kadar hızlı ve çok olması normal mi acaba
Tortilla MinnakKuzucuk kızımda 6 aya gırdı cıkardı 3 hafta arayla 4 dıs cıkardı normal bence bırden cıkması daha iyi
lalbg MinnakKuzucuk doktora danışırsınız da nence normal. Diş çıkarma genetik. Sen ve eşin ne zaman çıkarmışsınız?
tansu122 MinnakKuzucuk oğlumda 4 aylık alt iki dişi geliyor 3 gündür mahvolduk önerebileceğiniz bir şey var mı😭
MinnakKuzucuk Tortilla mahvoldu bebegim birde ek gida dönemine geçtikten sonra oldu hiç bisey yemek istemiyor
lalbg MinnakKuzucuk ya ben sabah 5:30 da uyanmıştım o yüzden idrak ederek okumamışım:) 1 ayda 5 diş çıkarması normal mi demişsiniz ben 5. ayda diş çıkarması normal mi diye anladım sanırım😂😂 kızım 11 aylık 1 ayda 4 diş çıkardı o da.üstten 4 tane çıktı. Doktor normal dedi merak etmeyin:)
MinnakKuzucuk tansu122 vallahi ne desem yalan olur agri kesici veriyorum ben çok fazla agrisi oluyor ki kulağını ve kafasının arkasını hep yara yaptı bebekten bebefe değişiyor uyku zaten yok geceleri
Polikistikannee MinnakKuzucuk benim oğlum da 9 aylık 6 disi var suanda bi baslayinca o kadar hizli cikiyor ki 6. Ayinda çıkarmaya başladı
Polikistikannee MinnakKuzucuk Masallah canım her cocuk bir degil kimisi 1 yaşından sonra çıkarmaya başlıyor biraz zor oluyor Allah kolaylık versin valla
tansu122 MinnakKuzucuk Allah kolaylık versin tüm bebişlere gerçekten zormuş😭 bizimkide uyumuyor sürekli el ağızda ağlıyor😭 erkenden olması iyi ama sanki bir anda bitecek öyle düşünün💙
Ases MinnakKuzucuk Valla bence birden çıkması daha iyi ilk kızımda hiç zorluk çekmedik 2 şer 2 şer patlattı dişleri