Bursa97 Kızlar bu sefer kendim için bir post açmak istedim bogazlarim çok agiriyor dünden beri hastaneye gitmek istemiyorum çünkü hemen korona testi yapıyorlar korona değilim testimi yeni verdim çünkü var mı böyle boğaz ağrısına iyi geliyor geçiriyor dediğiniz şeyler
Fatmaaa22 Bursa97 nurofen diye bir ilaç var, bitki çayları falan fayda etmeyince ben hemen ondan bir tane atıyorum sonraki öğünde bir tane daha atıyorum hiç bir şeyim kalmıyor. Ama her yolu denedikten sonra geçmezse atıyorum. Bir de kalp sıkıntısı vs olanların bu ilacı kullanmaması gerekir. İsterseniz ilaca bir bakın geçmezse ona göre atarsınız
Bursa97 Deleted0979 onları yapıyorum zaten canım da geçmiyor ya azıcık böyle ağrısına iyi gelicek birşeyler bilenler vardır belki dedim
Fatmaaa22 Bursa97 aynen grip ilacı bilmiyorum benim boğaz ağrısı, kırgınlık vs hepsini sadece bu geçiriyor. Ama dediğim gibi bazı rahatsızlığı olanların kullanması sakıncalı. Bunun bir serisi bir ara tedavülden kaldırılmıştı
Bursa97 Kiiizlar yok mu başka önerisi olaaaaaan lütfen küçük bebeğim var ona bulasicak diye korkuyorum
Bursa97 Umutegem gittim canım benim sonucum negatif çıktı ama ilaç vermediler birdaha gitsem gene test yapıyorlar o yüzden gitmek istemedim
Vuslat23 Brbegın 3 aydan buyukse aferın hap, tuzlu suyla gargara, sırkelı suyla gargara, bırde evde ev yapımı tursu varsa suyunu uyumadan evvel yarım bardak iç öncesı hır bardak su ıc ama tursu suyu üstüne içme,
Mimozacicegim Bursa97 Önce negatif olup sonradan pozitif çıkabiliyor. Kuluçka süresinde negatif çıkabiliyor bilginize
Bursa97 Umutegem yok canım yapiyorlar geçen ay da rahatsızım gittim test yaptılar sonuç çıkana kadar ilaç falan vermediler sonuç negatif çıktı birdaha gittim neymiş yanlış olabilirmiş diye birdaha yaptılar arka arkaya oda negatif çıktı ee pozitif ciksaydida yanlis olabilirmiş diyip birdaha hapicakmiydi hayır yani çok sacma o şeyi burnuma ağzına sokuyor insanın canını acıtıyor kar birde gittim negatif çıktı zaten şimdi tekra gidemem canım ondan dedim yani
Bursa97 Umutegem dün gene gittim acile direk test yaptır dediler dedim yaptirdim daha 2 gün olmuyor olsun duyorkar test yaptırdım ama ilaçta yazın dedim ya bine böyle oda ilaçta yazdı ama testim gene şükür negatif çıktı boşu boşuna test veril duruyoruz
Umutegem Bursa97 hay yarabbim ya cok sukur bana pozitif dediler ams grip gibi atlatiyorum. Isin garip tarafı gene bogazim agriyor ama afedersiniz iltihapli balgam geliyor burun deseniz gene ole acaba bolr olmasi normal miki bilemedim Valla
Bursa97 Umutegem valla anlamadım sistem çok sacma bir hal almış eskiden zorla test yaptırırsın şimdi kolum agiriyor de test yapıyorlar tamam iyi birşey tabiki ama böyle ustnustede sacmalik