sevimeyuboglu61 Arkadaşlar selam , oğlum akşamları uzanırken üzerine yorgan almayı seviyor onun için ince bir yorgan önerisi istiyorum.
Sedakcby sevimeyuboglu61 ya valla eşim e bebekten almış tam dediğiniz gibi ince yorgan niteliğinde yumuşacık battaniye boyutunun biraz daha büyüğü ama öyle kocaman bi yorgan gibi de değil ince yorgan gibi
Sedakcby sevimeyuboglu61 ilk gördüm oyoe bi battaniye çokta severek kullanıyorum memnunum iyiki almışsın falan dedim hatta link bulabilirsem paylaşcam hemen sizinle
SeverusSnape sevimeyuboglu61 annem madame coco’dan aldı. Bayağı memnun kaldı. İnce ama sıcacık tutuyor. Önce kardeşime almıştı tek kişilik, sonra çok beğenince çift kişiliğini aldı kendilerine.
ebolyk sevimeyuboglu61 Hibbouxnun vanilla pamuk bebek yorganını öneririm bunaltıp terleten yorganlardan değil dokusu çok güzel
Sedakcby sevimeyuboglu61 https://www.e-bebek.com/little-dreams-telali-battaniye-sirk-desen-p-20kltlubat008-0021/ Bu şekilde ince bişey degil içi yumuşacık elyaf var ve sıcacık tutuyo. Zaten yorganı vardır çocuğunuzun. Uzanırken tam üste ortmeklik. Sıcacık tutuyor bebeğimi 🥰