Ebnifa kızlar bebeğim 10 günlük 3 gündür karnı taş gibi emzirdikten sonra gazını çıkarıyorum ama yine de taş gibi masaj sıcak su torbası hiç birşey indirme di karnı ni doktor forbiome önerdi kullanan varmı
Mircet Ebnifa evet kullandım ve faydasını gördüm ishal için vermişti ama tamamen bağırsak düzenleyici
Ebnifa Elifsmotherr anne sütü sadece. ama zehir gibi sanki sütüm içtikten sonra çıldırıyor çocuk. gazi çıkarmak için çok uğraşıyorum çıkmıyor. çıksa da karnı taş gibi azalmiyor
Elifsmotherr Ebnifa Beslenmene dikakt ediyor musun cnm. Benim bebeğim 19 aylık hâlâ emiyor. Mamasiz geldik bugüne çok şükür ki hiç gazı olmadı. Yenidoğan iken düzenli kimyon çayı içtim. Çok sağlıklı beslendm ve kendimi soğuktan hep korudm. Hiç gaz sorunu yaşamadık.
Ebnifa Elifsmotherr yani bakıyorum ne gaz yapıyor diye herşey gaz yapıyor sanki ne yicemi şaşırdım sen ne yiyordun ne yemiyordun biraz acarmisin rezene içiyorum bi bardak günde kimyon çayı içeyim o zmn. kaç bardak içmeli
Elifsmotherr Ebnifa Soğuk hicbirsey yemedim. Acı baharat Yok. Genelde bulgur yeşillik yedim. Sürümü çok artırdı. N yersem kimyon attım. Günde iki kupa kimyon çayı bir kupa rezene içerdim