Mahiye_nur Üç aylık bebişim var İlk defa ateşlendi ne yapacağım bilmiyorum en çok 38 çıktı hep 37 lerde çıkıyor huzursuzluk Yok sakin sakın duruyor Yavrucuk doktor arkadaşımız geçer bir şey olmaz dedi ama yine de çok huzursuzum ince giydirdim ince bir şey örttüm üstüne fitil de yok evde hiç almadık yarın ilk iş onu almam olucak geçmezse
Mariacanel Mahiye_nur fitili hemen yapmayın öncesinde bir şurup verin düşmezse fitil falan tabi doktora danışın yinede. çok geçmiş olsun. eklem yerlerine nemli bezle silin boynunu alnını eklem yerlerini falan
Cancansmom Mahiye_nur atesini sabaha kadar takip edin, ıslak bezi alnına eklem yerlerine koyun. Bence çıkmaya devam ederse acile götürün çünkü daha çok küçük.
Zuleyhaaydn Mahiye_nur benim bebeğim de 1 buçuk aylık oda ilk defa bu gece ateşlendi . 37 buçuk çıktı ateşi . Soydum üstünü biraz düşmüştü 36.7 di ama şimdi yine uyuyor ölçtüm 37 çıktı ne yapacağımı bende bilmiyorum
Deletedmom5284 Neden ateşlendi, idrar yolu enfeksiyonu olabilir kanda enfeksiyon olabilir, yarın doktora götürün canım
Mahiye_nur İdrar yolu enfeksiyonu nasıl anlarız son zamanlarda idrarı kokuyordu bende mamaya geçtik o yüzden dedim ama onunla ilgisi olabilir mi
Nejlavrl Mahiye_nur 38 e cikarsa duşa koy kuzum dusecektir o zaman sonrada düşmezse surup verirsin ama sebebini öğrenmen gerekiyor neden çıktığını