ELFIDA-1 Efeninannesi10 banyosundan 15 dakika önce bebe yağı ile yağlayın. Banyoya girerken konak tarakları var onun ile bastırmadan geri geri tarayın
dontsleppyunhappy Efeninannesi10 ben doktora gitmiştim, çünkü kaşını yanaklarını da sarmıştı. Bı solüsyon verdi pamukla sildim hep öyle gecti
A133 Efeninannesi10 bence hiç uğraşmadan Konak şampuanı alın dirençli ise ne yaparsan yap tekrarlıyor
Efeninannesi10 Cnksncnsu bende sürdüm ilk kez bugün sonrada ilaç kutusu ucuyla sıyırttım biraz kaldırmaya çalıştım bilmiyorum iyi gelir mi internette görmüştüm sizin kaç günde bitti
Ayseege6156 Efeninannesi10 mustela konak şampuanı 👌🏻 Oğlumun derisi kabuk kabuktu ondan başka birşey geçirmedi
dontsleppyunhappy Efeninannesi10 çok detay hatırlamıyorum ama bir ay diyeyim. Alerjik ti ondan da oldu sanırım.
Ayseege6156 Efeninannesi10 düzenli gün aşırı yıkadık 1 haftada gittiler konak tarağı ile tarayın duştan önce zeytinyağ ile bekletin 10-15 dk sonra mustela konak şampuan ile yıkayın
Cnksncnsu Efeninannesi10 1 hafta sürdü en fazla bi kaç kere daha çıktı sonra tekrar yaptım tamamen kalktı bidaha olmadı ya zeytinyağ ya da bebek yağı en iyileri
Evrim1906 Efeninannesi10 banyodan önce zeytin yağı yada bebek yağı sür masaj yap azcık bekle bebek tarağı ile tara banyo yaptır tertemiz oluyor
Balkes Efeninannesi10 Hindistan cevizi yağını banyodan yarım saat öncesi sürün havalar serin olduğu için şapka takabilirsiniz. Ben burda okuyup dedim 2 seferde tamamen gecti bir daha olmadi