Fufu17 Merhaba kizlar Bebegim beni görünce yüzüme bakıp medet umarcasina bağıra bağıra ağlıyor. Bugun farkettim ki sadece bana yapiyor. Sebebi ne olabilir
Mehmetaslan Fufu17 emmek istiyor olabilir canım küçük aylarda bebekşer hep yapar ortalama bunu benim bebeğim ilk iki ay omzumda yaşadı. Uyurken orda uyanınca orda remen yatağım eskimesün derecesine
Suzi-12 durucinar aynı durumu bende yaşadım böyle olunca kayınvalidem kendisini annesi zannediyordu sinir krizleri geçiriyordum sonradan anladım ki bebeğim aslında ben huzursuz oldugum için ağlıyormuş 🤗
Fufu17 senamiray gazdan ziyade naz gibi poh pohlanmak istiyor gibi. 4 aylığız bu arada gaz sorunumuz cok yok
Fufu17 Suzi-12 benim k.valide de güya bana yardima kalmaya geliyor ben evde hizmetcilik yapiyorum o da o arada benim bebeğime annelik yapiyor. Sinir olduğumun, rahatsiz olduğumun gayet farkında ama yapmaya devam ediyor
durucinar Suzi-12 Kizimda benden çok çektiler iğrenç bir lohusalık yasattim kendime 🤪 oğlumda da prenses gibiydim 😂
senamiray Fufu17 ya benimki de öyle hep ilgi istiyorlar öyle yoruldum ki çok şükür uslu ama hep onla alakadar olmamı istiyor ben oynatıcam ben gidince çığlık kıyamet