Alanbebek kızlar bilgisi olan varmı kombımız calısıyor fakat petekler ısınmıyor neden olabılır anlayan varmı yada basına gelen
Bebegimm1 Alanbebek hiç mı ısınmıyor petekleri temizlettiniz mi benm petegim temizlenmediginde alt tarafı soguk olurdu ısıtmazdı ha birde kombinin basınç baktiniz mi belki su eklemek gerekiyordur 🤷♀️
Alanbebek Elif1010 evet aldık canm ama hala peteklere ısı gelmıyor kombi calısıyor ama petekler ısınmıyor
Alanbebek Elif1010 bizde vanalardan sandık canm ama vanaların ikiside acık servısı cagardık yarın gelıcek ama suanda ev soguk bebegım üşüyor dıye dedım belkı bıle bırı cıkarsa yaparız dedm o kadar ugrastık ama yok olmuyor petekler ısınmıyor
Elif1010 Alanbebek Vallahi bilmiyorum kış modu falan var kombiniz de varmı bilmiyorum ama inşallah hemen gelirler yaparlar
Alanbebek Elif1010 inşallah ev baya sogdu dünden berı servısı beklıyoruz ama gelemedi bir türlü 🤦🏻♀️
Alanbebek Mervemerveesk havasını aldı eşim hatta suyunuda temızledı ama yıne ısınmıyor petekler baska bır arzasıda olsa kombı arza işaretı gosteerır ama ogle bır işarette yok havası yanlardakı üst vidaları acınca alınıyo dımı canm suyunuda alıyosun bıraz
ikiKudurukAnnesi İlk defa mı o evde kombine hakkınız ters bizde yeni taşındıgımızda öyleydi ters baglanyı oldugunu ögrendik