mihrosum Kızım 22 aylık. Gercı kullanmayı bilmıyor ustune cıkıp benım onu surmemı istiyor ama olsun parkta birinde gorunce gözlerini alamıyor aglıyor,barı alayım.cok pahalı olmayan duzgun bıseler var mı arkadaşlar
Zekimurendebizigorecekmi mihrosum Üfff aynıyız ya .. herkesin bisikletine scooterina çöküyoruz hemen 🙄🤣🤣 Bizde alacaktık ama havalar soğudu Ya seneye artık
Berilberen mihrosum ikizlerim kullanmayı bılıyor ogrendıler ama bende bulamadım hangisini alsam karar veremedım hemde havalar sogudu die almayı dusunmuyorum bu yıl 😊 iyi bi marka olursa kıstan alıp yaza hazırlık yapmayı düşünüyorum
Noname21 mihrosum binemez bence benimkide 22 aylik bakiyor ama alsam binemez Denge bisikletini bak cocuklar icin çok faydalı diyorlar
mihrosum Zekimurendebizigorecekmi kac aylık siniz canım kullanabılıyor mu acaba. Kızımda bisiklet ve scooter meraklısı ama kullanmayı bılmıyor
Zekimurendebizigorecekmi mihrosum 21 aylık canım daha kullanamaz diyorum bende :) ancak üzerine oturup ayaklarıyla ittirmeye çalışıyor :) Ama omların koltuktuları da var Sonra çıkıyor kendi kullanmaya başladıkça
mihrosum Zekimurendebizigorecekmi ya iste dıyorum belki ogrenır. Ben goruyorumm20 aylık cocuklar nasıl guzel kullanıyor. Belki ogrenır 😂 bız adana da yasıyoruz kıs gelsede guneslı sıcak bir memleket
mihrosum Noname21 denge bisikleti nasıl bıse acaba. Komsunun 2 tekerlı var arkada kucuk iki teker daha takılı. Ama mıhraya buyuk geldi 😂
Berilberen mihrosum 3 yasına girdiler ilk sürmede öğrendıler ama bısıklet sürüyorlar 1 yıldır cnm onun etkisi varmı bılemıyorum
Noname21 mihrosum yok öyle değil küçük pedalı olmayan bir bisiklet cocuk ayakları ile sürüyor ben parkta görüyorum İnternete yaz cikiyor zaten