Brcdymz 6 buçuk aylık erkek bebeğim var kuru öksürük balgamlıya dönüştü antibiyotik evde hava başladık ama öksürük boğaz doluluğu uykusunu bölüyor o kadar üzülüyorumki sabaha hafifler mi 😔
Hll20 Brcdymz canım serum fizyolojik yap. Birde buhar ver. Ventolin ve cortairi kullaniyorduk buharda da. Doktoruna bi danış istersen bunu. Biz o sekilde atlattk. Cok cektik o bronsitten ama artk ögrendik bu sekilde tedavisini uyguladk hep.
bilinmeyen99 Brcdymz limon suyunu sık çorabının altını batır ayağına giydir.. Çok az miktarda ıhlamur da verebilirsin
Brcdymz Hll20 aynılarını yapıyoruz şuan bu ikinci gece sayılır dün ilaçsız bugünde bunları yaptık sabaha biraz daha iyi olurmu 😔 bu seferde ağlamaktan şişirecek boğazını
Cagla1805 Ventolinle izotonik suyu karıştırıp buhar verebilirsin öksürüğü içiN bitkisel prospan öksürük şurubu verebilirsin serum fizyolojik aynı zamanda
Brcdymz Cagla1805 şurup hariç hepsini yaptık bugün bakalım antibiyotikte içirdim ne zormuş 😔😔 ne kadar yıpratıcı inanın yorgunluk uykusuzluğu asla gözüm görmüyor onun bu halini görmek beni bir sene daha çökertti
Hll20 Brcdymz antibiyotik etkisini 3 günde gostermeye baslar canm. Buharda ayni sekilde dahada rahatlatr gün gün. Sadece biraz sabretmen gerekiyor. Seni cok iyi anliyorum😞çok gecmis olsun canım🌸
bilinmeyen99 Brcdymz sabaha kadar o şekilde kalıcak canım biz genelde hep öyle yapıyoruz bi kaç güne toparlanıyor hemen inşallah sabah senin bebeğinin de bir şeyi kalmaz 🤲🏻🧿