anayimbenn Bebeğim ne yaparsam yapayım eli hep ağzında damakları kaşınıyor çok fena şekilde kaşıyıcı istemiyor önerisi olan? 4 Ay 7 günlük
Madina95 anayimbenn valla bende artık vazgeçtim 🤣1 parmak değil 4 parmak sokuyor ağzına battaniyesini emmiyor yastıkları emmiyor ,emzirdiğimde bile yandan parmağını sokuyor 🤦🏻♀️
lalbg anayimbenn damak kaşındığından değil de ellerini tanımak için yapıyodur muhtemelen. Oral dönemde şuan her şeyi ağzıyla tanıyacak tabi önce eller ve ayaklar:)
cagankusunannesiii anayimbenn oğlum 3 ay 23 günlük aynı durumdayız parmaklarını değil sadece komple elini ağzına sokuyo oyuncaklarını sokmaya çalışıyo yanak yanağa gelince benim yanaklarımı falan emmeye çalışıyo şuan keşif döneminde müdahale etmeyin zamanla öğrenecek
anayimbenn Madina95 hahahaha beni anlattın resmen ya ben sağlık açısından Korkuyorum damak yapısını bozuyor diyorlar 😬
Fatmaky63 Benim bebeğim 3 aylık oldu bir haftadır elini ağzına koyup uyuyor koymayinca ağlıyor bazıları büyüyünce de öyle alışır diyorlar emzik biberon da tutmuyor sadece anne sütü. Bı sorun olur mu acaba ilerde
Madina95 lalbg ayaklarını sokmaya çalışıyor benimki göbeği büyük olduğu için göğüsüne kadar götürebiliyor 🤣
Cagla1805 3.ayda başladık elini emmeye şuan 4 ay 20 günlük uzandığında ayağının baş parmagını emiyor yastık battaniye ağız mendilini ne bulduysa koyuyor agzına 😂😂😂😂😂