cileklimilk Kızlar bebekleriniz de kullandığınız burun spreylerinin önerebilir misiniz serum fizyolojik bizde etki etmiyor artık 😵💫 birde öksürük içik uyguladığınız birşeyler var mı gece nedense çok sık tek tük öksürüyor gündüz birşey yok ama 👒
Sarikuzumalp cileklimilk sprey bilmiyorum ama ben burnunu serum fizyolojikle açtıktan sonra yakasına cold mix damlatıyorum çok rahat uyuyor gece. Burnu açan bir damla tavsiye ederim.
Kahvegerek cileklimilk arkadaşım bunu denemiş dün attı bundan da alacakmış 4 yaşında alerjik bi oğlu var ondan bu yöntemleri deniyor
Mertela_32 cileklimilk Bizde de aynı geniz akıntısı oluyordur bol bol temizleyin burnunu. Okyanus suyu alabilirsiniz
cileklimilk Sarikuzumalp duymuştum dediğinizi evde bulundurmakta fayda var aslında alayım yarın teşekkür ederim 🙏🏻
yadem63 benim kızımda 8 aylık malesef burnu tıkalı hapşırıyor ve emzik emdiği için tıkanıp çığlıkla uyanıyor Hrpsini yapıyorum serum gizyoloji damla sorey ama olmuyor
Sarikuzumalp cileklimilk aynen ben hep bulundururum eşimde bende kullanırız rica ederim geçmiş olsun 🥰
Kumsal25 Kahvegerek baby Vac kullaniyorum evet güzel temizliyor ama sonrasında gene tıkanıyor hastaysa bebek
Mertela_32 cileklimilk Sterimal baby burun spreyi . Burnuna sıkın biraz bekleyin daha sonra burun aspiratörü ile çekin
Kahvegerek Kumsal25 hastadan ziyade onun oğlu alerjik bi çocuk 4 yaşında kreşe de gidiyor sürekli burun tıkanıklığı yaşıyor. Bunu daha almamış dün akşam bana atmıştı orda gördüm. Yorumlarına bakmış güzel dedi ama ilkini denemiş