Agsahin Kızlar eşim şehir dışında bebeğimin ateşi çıktı diş sorunsalı birazda grip oldu eşim yolda hastaneye ancak eşim gelince gidebilirim bana eşim gelene kadar bebeğimin ateşini idare edebileceğim yöntemler söyler misiniz bebeğim 6 aylık
Birkucukeylultosannesi Agsahin üzerini çıkartın, mümkün olduğunca az kıyafet olsun üzerinde ve bezi sirrkeli ılık suda ıslatıp koltuk altlarına ve alnına koyabilirsiniz.
Ozge_AyazEfee Agsahin öncelikle sirkeli sudan uzak durun. Üstünü hafifletin, eklem yerleriine ılık su ile kompres yapın, inşallah yükselmez tabi ama eğer 38i geçerse 38,3 Olursa çay kaşığı ile calpol verebilirsiniz.
Zhnce Agsahin koltuk altlarına kasıklarına nemli bez işe yarıyor Bide topuklarjnı limonla ovmak iyi geliyor diye duydum ama uygulamadım
Agsahin Birkucukeylultosannesi deneyeceğim çok teşekkür ederim ilk defa başıma böyle bir şey geliyor endişelendim
Agsahin Ozge_AyazEfee dişinden dolayı ateşlendiği için ben ara ara veriyordum ateş belirtisi gördüğümde
Deletedmom381 Agsahin 37.6 hemen duşa sokmayın. Çok yüksek bir ateş değil suan. Uzerini inceltin ılık bir su ve temiz bir bez ile ellerini ayaklarını karnını silin yarim saatte bir ölçün hemen düşüyor o şekilde. Yanliz usutmemeue dikkat edin. Bebekler ateşli zamanlarında genelde üşütür
Deletedmom78654 Ilık suyu iyi ayarlayın ama benim kızımda ateşlenmişti doktoro götürdük eklem yerlerine pamuk gibi bileyle ılık su koyalım dedi doktor hemşire geldi yapıyor bir elledim bana göre bildiğin soğuk su doktor ılık demişti dedim bu zaten ılık sayılıyor dedi. Benim ılık anlayışım elini yakmayacak hafif serinlikte ki şudur ama önle bildiğin sopuk su gibi bişeyle yaptılar. Hatta hemşire daha ılık suyla yapılırsa çocuğun ateşi daha da artar dedi. Şaşırmıştım gerçekten
Ozge_AyazEfee Agsahin 38,3 görmeden vermemeliyiz aslında. Vücudun mikropla savaşmasına izin vermeliyiz. Gerekli durumlarda 4 saat arayla verebilirsiniz. Ama en doğrusu Dr a danışmaktır tabi ki. Çok geçmiş olsun 💛
Alexyaman Agsahin uzerini cikar zibinla bi 5dk balkonda hava beklet hava alsin ben öyle yapinca atesi hemen dusuyor