Pandaliii Hanımlar özel aşılardan hangilerini ne zaman yaptırdınız? Kaç doz yaptırdınız ve ücretleri nelerdir
herseyguzelolacakk Pandaliii hepsini yaptırdım. Rota virüsü ve A - B grubu menenjit aşıları. Üçer doz. Valla toplamda ne kadar ödedim hiç hatırlamıyorum. Ama son doz menenjit aşılarının ikisine 750 civarı vermiştim sanırım
NilMomm Pandaliii menenjit ve rota yaptırıyoruz. İkisinin de ilk dozlarını olduk henüz. Rota tek doz 375 TL. Menenjit bexsero 535 nimenrix 350 TL. İkisi de yek seferde yapıldı sağ ve sol bacaktan.
irva Pandaliii Rota’nın 2 dozunu da yaptırdım.Menenjit bexsero’nun 2 dozunu olduk son doz kaldı.Nimenrix de tek doz olucak önümüzde ki ay.Bexsero’ya en son 533 tl verdim.
herseyguzelolacakk Selinglr nimenrix ve bexsero ikisi toplamda 6 doz yapıldı canım. Biz 3 aylıkken başladık aşılara
Elfydr Pandaliii bütün özel aşıları yaptırdım. Rotavirus iki doz sanırım. Menenjit aşısının 3. Dozundayiz bu son. Muayene ile birlikte 750 tl civarı tutuyor.
bireylul Rota iki dozunu da yaptırdım.Nimenrix 2.dozu yapılacak bu ay.Bexero yapılacağı zaman hep grip oldu bebeğim aşı zaten ağır olduğu için erteledik hep inşallah önümüzdeki ay (7.ayda) ona da başlıcaz
Prensesannesi38 Pandaliii rota ve menenjit iki grubun aşısınıda yaptırdım 600 e yakın rota virüs iki dozu tuttu bexsero 1000 i geçti iki dozu Nimenrix 320 verdim tek doza
E_doga Pandaliii rotaları yaptırdık. 7. Ayda menenjitlere başlayacağız. Rota iki doz 800 TL civarı tutmuştu
laliko35 Pandaliii nimenrix 2 doz yapıldı 2. ve 4. aylarda 3. doz 13.ay da bexsero 3 doz 3. ay 5.ay 15.ay rota virüs 2 doz 3 ve 5.ay