Snmela merhabalar benim oglum 2 yasına kadar konusmadı doktora goturdugumuzde otizmden şüphelendiklerini soylediler seslendiğimizde bakmıyodu ve takıntılı hareketleri vardı ekranla ilişkisini de sordular aynı zamanda tabi fazlasıyla oldugunu soyledim cok fazla ekran karsısında kalıyordu televizyonun özellikle tabi ilk çocuğum tecrübesizliğim boyle etki bırakıcagını bilemedim sonra doktor bir ay boyunca tamamen ekranla ilişiğini kesin televizyon tablet muzik dahi acmayın tekrar gelin dedi biz hiçbişekilde acmadık sadece onunla ilgilendik 1 ay sonra cucuk psikiyatriye goturduk cocugum degiimişti sanki seslenildiginde bakıyodu tepkiler veriyodu doktor bize kesinlikle otizm olmadığını ekranın otizm gibi belirtiler gosterdigini soyledi cok sükür ki bir kac ay sonra kelimelere basladı 6 ay sonrada cumlelere ve su amda 3,5 yasında susturamıyoruz su anda be doktorumuz kesinlikle 3 yasına kadar ekrandan uzak tutulması gerektiğini soyledi ve bize cok buyuk ders oldu cok zor zamanlardı su anda bir aylık bebegim var daha tecrübeliyim artık..cok uzun oldu kusura bakmayın bizim gibi durumlar yasayan vardır diye paylasmak istedim..