Yorgun-ana Freshmother bir haftadansonra yanlız baktım akşam eşim geldi yıkamak içinde annem korse taktım onun sayesinde çocuğu kaldırabildim
Balkizlarim Freshmother İlk iki kızımda kimse yoktu 3 . Kızımda 40 gün durdu kayınvalidem ama yine kendim hallettim her işimi çok şükür 👌🤗🤲
bireylul Hem kendime i,hem bebeğime,hem de eşime yalnız baktım.💪🏻(Eşim kaza geçirip acil ameliyata alınmıştı bebeğim yeni doğduğu zaman)
Yorgun-ana Bety şortlu olandan karnım olduğu için önce large kullandım snra m ve s küçülttüm doktoruma da danıştım kesinlikle çok işe yarıyor ve göbeğim kalmadı
Yamanikomm Freshmother Ben kimsemmypktu sezeryan oldugum gun ayaga kalktim hem bebegime baktim esimde bana bakti sonra o is basi ben hep tek baktim
DuyguDamla Freshmother ilk bir hafta bebeğim küvezdeydi ben evdeydim annem yanımdaydı bebeğimi aldık annemde gitti kimse kalmadı hep tektim
Havvakck Freshmother ben 2 gün teyzem geldi ilk çocuğumuz du annem memlekette kayınvalidemde bencil olduğu için asla yardım etmedi hep kendim baktım lohusalığı dinine kadar yaşadım hala yaşıyorum
gulsum2144 Freshmother doğumumdan beri yalnız kaldım Allah güç veriyor canım moralini yüksek tutman gerekiyo