N2mikedi7 Seneler önce eşimle başlamıştık ama ilk bölümler çok yavaş gittiği için sıkıldık ve öyle yarım kaldı. Arada önüme çıkıyor başlasam mı diye düşünüyorum. İzleyen var mı? Süper dizi kaçırmamalısın diyor musunuz?😁
teachersrn N2mikedi7 sona doğru çok güzelleşiyor, şoklar içinde izledim ben, adamın değişimi muhteşem. Yavaş gitmesine tavsiye şu olabilir: 1,5 hızla izliyorum bütün dizileri 😊
teachersrn Zuhallkahraman breaking bad dizi ve noktalarla cinsel öğeleri kast ediyorsanız başka bir film olmalı bahsettiğiniz
Annesininmucizesi_ N2mikedi7 kesinlikle izlemelisin duygusal iniş çıkşlar , dram , hırs gibi konular o kadar iyi işlenmişki keşke unutsam baştan izlesem. Normalde sevmem yavas akışlı dram temalı dizileri ama bu bambaşkaydı. Şiddetle tavsiyedir
KonudanBagimsiz Keşke hiç izlememiş olsaydım da tekrar açıp izleseydim…İlk bölümler öyledir ama sonra tadından yenmez.Benim için başyapıttır.Geri dönün ona☺️🌸
Sanane_be KonudanBagimsiz Kişiye göre değişir. Demekki hanfendi cinsel sahneler demek yerine….. koymayi tercih etmiş. Bunu anlamayacak ne var ?
KonudanBagimsiz Sanane_be Siz de anlamadınz.Konu noktalama işareti değil.Dizide cinsel içerikli sahne yok denecek kadar az.Buna anlam veremedim.Karıştıryor olabilr başka bir diziyle.Siz iyi okuyup anlayın öyle yorum yapın .
Birceninannesi N2mikedi7 efsane bir dizidir mutlaka izleyin. Netflix yokken internetten altyazı 360p izlemiştik resmen işkence gibiydi🙈 brz unutalım tekrar izliycez. İzlediğim en iyi dizidir👍🏻
eceunverkanra N2mikedi7 Kesinlikle izlemelisiniz efsane bir dizi, ben izledigim donemde bilgisayarin basindan kalkamiyodum annem kiziyodu kalk bi dolas beynine kan gitsin diye 😂😂😂😂
hypatia N2mikedi7 breaking bad tüm zamanların en iyi dizisidir. İmdb’de en yüksek puana da bu dizi sahip aynı zamanda. Breaking bad’e kadar dizi tarihinde hep kötü birinin iyi birine dönüşmesini izledik ama breaking bad bambaşkadır 🌸
KonudanBagimsiz Sanane_be Neyi anladın? Anlamış olsan öyle gereksiz bir cevap vermezdin.Bir şeyi anlamamak ve anladım diye iddia etmek! ‘Neyse’ ne? Gece gece gelip bana trip atmak neyin nesi…