MeryeminAnnsi İyi aksamlar rutin kan tahlilinde alt sınırda çıktı kizimin b12 si benden dolayi buyk ihtimal. Haftaya gitcez sonuç icin. Ben de vercm tahlil. Vitamin kullanan bebekler varmi? Kimisine igne verilmiş igne kullanmak istemiyorum hic bebegime😢
menekseyagmr MeryeminAnnsi benim bebeğimde de çıktı b12 eksikliği ocean b12 takviyesi aldık günde 1 fıs dil altına çıkmaya başladım kendimde kullanıyorum sütten geçsin diye . Bunu bi kullanıcam yükselmezse dodexe başlıycaz iğne olarak vurdurmak istemiyorsanız ampulu kırıp içiredebiliyormuşsınuz bi miktarını
Hmannesi MeryeminAnnsi bizimde b12 biz düşüktü doktor ilaçla düzelmeyeceğini söyledi ve iğne verdi ilk kutuyu hergün kullandık ikinci kutuyu haftada bir kullandık şimdide son kutuyu ayda bir vurulup tedaviyi bitirecez nasipse
MeryeminAnnsi menekseyagmr sizin kac cikmisti? Ben de kullanıyorum bi suredir ama yinede tahlil vercem. Aklimda benim de ocean vardi. Bakalim ne dicek doktor olmadi ampulu kirarm
menekseyagmr MeryeminAnnsi 184 çıkmıştı bizim normalde yoğurt yumurta kuzu kıyma ciğer falan yer ek gıdaya geçtiğimiz için ama nasıl eksik çıktı anlayamadım. 9 Aylık bu arada bebeğim. Sizin ki kaç çıkmıştı
MeryeminAnnsi menekseyagmr 8 aylik 197 cikti tam alt sinir değeri de 197 yaziyo. Ben de hergun corbalarna kiyma koyuyorum ama
Elifsmotherr MeryeminAnnsi Doktor tavsiyesi. Hemde 2 doktor ☺️ takviye gıda dahi olsa iyice araştırıp soruşturmadan vermem bebeğime ☺️
MeryeminAnnsi Elifsmotherr bende ocean düşünüyorum doktira da sorcm da kac cikti cok düşükse igne demisler ya korktum
Zeynepugur Elifsmotherr benim kızımın da b12 düşük çıktı 6 aylığız daha. 67 çıktı ımmucıne b12 damla kullanıyoruz 2 ay sonra tekrar kontrol benimde kontrol edip hemen ilaca başlamam lazımmış çok çol düşükmüş uzun zaman sonra gördüğüm en düşük b12 dedi Dr
Elifsmotherr MeryeminAnnsi İğne verselerdi de endişe etmezdim. Çok şükür sağlığı yerinde vitamin takviyesi ihtiyacı varsa iğne de olsa spreyde olsa yaptıracağız yani rahat ol sende bebeklerimizin iyiliği için ☺️👍
Gocicim MeryeminAnnsi b12 cok dok onemli oturmasi kalkmasi donmesi yurumesi konusmasi zekasi icin mutlaka doktorunuzu dinleyin sonra uzulursunuz
assd15 MeryeminAnnsi bizimde 1 yaş 120 çıktı.Doktorumuz dodex ampulu kırıp vermemi söyledi iğne olarak değil yani