Kereminannesiii https://www.hizliresim.com/grc9647 bir haftadır falan çok kasık ağrım var. Göğüslerim aşırı hassas acıyor resmen 😬 adetime de 2 hafta var daha içime kurt düştü test alayım dedim yaptım. 5 dakika bekledim tek çizgiydi. Annemdeydim oradaki çöp kutusuna atmayayım dedim çantama koydum kutusuyla. Eve gelince de çöpe atmayı unuttum. Şimdi aklıma geldi bakayım bir dedim atacaktım hayalet bir çizgi var 😳
mucizem_200921 Kereminannesiii cnm bnimde ilk çıkmadı sonra çekmeceye attım saatler sonra aklıma geldi eşim görmedn ataym dedim bi baktm ki çift çizgi
SelimeliS Kereminannesiii markasi ne acaba testin? Benimde başıma geldi aynisi 2 kere ayni testi yaptim hayalet çizgi cikti saatler sonra en son erken gebelik testi aldim onda negatif cikti 2 gun sonrada adet oldum şükür
Kereminannesiii Burcuckmk daha önceki testler de hep tek çizgiydi hiç hayalet çizgi görmemiştim böyle görünce kafam karıştı 🤔
Kereminannesiii Burcinmiray kısa süreli bir kalp krizi geçirdim sanırım 😅 doğruluk payı olmaz herhalde
Kereminannesiii mucizem_200921 hamileliğinizi bu şekilde mi öğrendiniz . Benim anında çıkmıştı ilk hamileliğimde. Bunda adetime 10-15 gün var birkaç belirti olunca deneyeyim dedim. İlk 5 dakika çıkmadı bugün. Gördüm
mucizem_200921 Kereminannesiii benimde adetime 12 gün vardı böyle çktı hatta attığım kişiler koruma çizgisidir felan deid ama ben hissetmiştim sonra adete 3 gün kala yaptm tekrar çizgi koyulaşmıştı
Bebek321 Kereminannesiii En sağlıklısı kan ver. Çünkü benim de testim aynı bu şekildi fakat diğer arkadaşların dediği gibi 5 dakikadan sonra geçersiz sayılıyor. Hakkınızda hayırlısı olsun 😊
Kereminannesiii Bebek321 ilk hamileliğimde benimde hemen çıktı adetim gecikince yapmıştım. Şimdi farklı belirtiler olunca dedim bir test yapayım. Çantadaydı atmadan bakayım dedim silik çizgiyi görünce. Kanda çıkar mı ki 10-15 gün var adetime çıkar mı ki
Splash-Splash-Love Kereminannesiii Bende böyle yapmıştım yoktu Ohhh dedim. 1 hafta sonra tekrarladım silik çizgi 🤣
Kereminannesiii Ee011 planlı değildi açıkçası ama geri çekilme oldu normalde dikkatliyiz ama. Hamilelik varsa da üzülmem tabi
Ee011 Kereminannesiii geri çekilmeyle kaçmadığı sürece biraz zor bence yine de hakkınızda hayırlısı inşallah 🙏