Hamileana Selam kızlar doğalgazı bu sene ilk defa kullanıcının tasarruflu kullanmanın yolları nelerdir siz nasıl kullanıyorsunuz
Senaatalan Hamileana Yakarsan, tasarruf edemez ama ısınırsın 🤗 Kısarsan, ısınamazsın ama tasarruf EDECEĞİNİ sanırsın, derken ailece bir hasta olursunuz doğalgazın 2 katını sağlık için harcarsanız 🙈 kısacası tasarruf edemezsin kardeş yak gitsin 😂
[silindi] Hamileana bebek 2 yasinda 2 senedir tasarruf malesef yok oda kapatma olayı bana saçma geldiğinden geceleri kısık ayara gündüzleri 40 45 de yakıyorum
kaymakliekmekkadayifi Hamileana oda termostatiniz var mi ? Varsa kombinizim peteklerini 55e ayarladiginizda oda termostati en yuksek 24 25 civari yapabiliyosun. 24 de bebek icin ideal bi sıcaklık. Arkadasim gunduzleri 21 geceleri 17 yapıyorduk 170 180 oduyordu aylik gecen kis. Bizim merkezi sistemdi o yuzden 500 civari oduyorduk😂 bu sene bireysel umarim cok gelmez :)
Yenievliiiiii Açıp kapatmak her zaman zarara ugratır. Hava güzelken ayarı düşürün ama tamamen kapatmayın.oturduğunuz yerde parke ve yalıtım da varsa zaten ısınırsınız. Ben müstakil de oturmama rağmen üst katta oturmama rağmen ısınmıştık. Çok yüksek fatura da gelmemişti. Ha bide kombi de önemli. Tam yoguşmalı iyi bir kombi olması gerekiyor
Hamileana Benim ki tam yoğuşmalı bir yerde okumuştum gündüz termostatı 24 yapıyormuş geceleri 18 sizce işe yarar mı?
Hamileana kaymakliekmekkadayifi evet salonta termostat gündüzleri 24 derece yapıyım ozaman geceleri de 18 bir ay bakalım nasıl olacak
Hamileana Duyulurum bakalım inşallah canım 🙏 iyi çocuk kira yüksek bı şekilde bir yerlerden tasarruf etmek lazım