Ask_hosmus 2 aylık oğlum var emziriyorum yememe içmeme dikkat ederim gaz olmasın diye ne zaman yemeniz düzene girdi acaba??
sbubaby Ask_hosmus bende çok merak ediyorum o kadar çok mercimek fasülye tüketmek istiyorum ki gaz korkusundan ağzıma süremedim. Daha 50 günlük olacağız
Smy16 Ask_hosmus 2. Ay gaz olayının tavan yaptıgı bi ay dikkat edin, ne zaman tüketildiginide bilemiyorum 🤗
Ask_hosmus sbubaby aynen yaa mercimek çorbasını çok özledim en çok özlediğim kolaaaa yaa kola istiyorum aşrı derecede eşim alıyo içiyo 1 yudum sadece içiyorum 🙄
Ask_hosmus momofa tükettiğim tek şey makarna, pilav, kahvaltılık başka bişey yiyemiyorum gaz yapacak diye😂😂
Mhe Ask_hosmus benim de 2 buçuk aylık bebeğim var denedim mercimek çorbasını hiç sıkıntı olmadı. Mercimeği bir çay bardağı koyuyorum bir soğan bir kabak bir havuç, bir patates bir diş sarımsak bir kapya biber çok güzel oluyor.
Ask_hosmus Mhe sen herşey katıyorsun mercimek çorbasına hiç denemedim öyle ben patates, soğan, havuç, mercimek başka bişi yok 😂😂