MzeynepB Hafsa benim bebegm de 4 aylık. Pek düşünmüyorum kullanmayı ama zaman ne gösterir bilmiyorum. Eşim hevesli
shdemir [bilinmeyen] Kaç aylıkken başladınız peki? Benim oğlum daha 4 aylık ama 3 aylıkken koyan arkadaşım bile var😶 Bana daha çok erken geliyoda
Hafsa Bende koymayi dusunuyorum sizlerinde dedigi gibi yurutecte buyumusuz ve gyet saglikliyiz..kullanirim bende buyuk ihtimalle
shdemir Hasret Vallahi bisey denmiyoki 😑 desek cok biliyo oluruz. O yüzden karismadim ama banada yanlis geliyo tabi cok erken
Zeynaa Yürutec yerine yurume arkadasi alin kizlar doktorlar kesinlikle kullanmayin diyorlar cunku daha gec yurumesine neden oluyor birde surtunmeden kaynakli bebeklerin cinsel organlarina zarar verdigi icin amerikasa satisi bile yasak yurume arkadasiyla daha cabuk denge sahibi olup yuruyebiliyorlar arkadaslarimin bebekleri benimkinden ayca buyuk oldugu icin biliyorum bi arkadasim aldi kizlari 1.5 yasinda nerdeyse yuruyemiyor ama yurume arkadasini alan arkadasimin oglu 10 aylikken yurumeye basladi
Zeynaa 2prenss_annesieliff_ fisher price yürüme arkadasi yaz google cikar bebek elleriyle tutunup yuruyor chicconun bondigo playgronun falanda var ama ben fisher price tercih ediyorum BPA icermiyor hic bir urunu cunku...