Gorkeminannesiii Kızlarrr 14 aylık oglum çok yoruluyorum peşinde gezmekten Bi yeri toplarken bakıyorum Her yer çok dağınık nasıl düzelcek nasıl akıllancak bu bebeler hastayım bide iyice perte çıktım teselli versenize azıcık 😪🤧😔😭
ikizannesiiii Gorkeminannesiii bende yalnız başıma ikiz büyütüyorum ne ev ile ilgilenebiliyorum ne kendimle biri uyuyor öbürü uyanıyor haline şükret 🥲
Smy16 Linamommg aşırı yorucu oturup aglıyorum, şuan kırkım çıkana kadar annemdeyim ama illaki kendi evime geçicem ve kendi başıma bakıcam gerçekten çok zor
Smy16 Deletedmom5284 ay ben bişey yapmadım 😂😂 herşey kocamın yüzünden 😂😂 şaka maka korunurken hamile kaldım ben yoksa inan yapacagım bişey değildi 😂
Linamommg Aysenurl bnde ole olcam senın gıbı kızım on bır aylık karnımdakı ıkı bucuk tek nasıl bktın 😪
Smy16 Aysenurl ay seninki yine 4 aylık olmuş, nasıl o zamanlar biraz kolaylaşmıyomu ya az teselli ver 😂
Gorkeminannesiii Smy16 Allah yardımcın olsun bacım tekmi bakıyorsun helal olsun valla iyi cesaret 👏👏😁
Linamommg Smy16 ben bıde kırkım kımse yanımda olunca delırıyom esım olsun ıstıyom ama o calıscak of😪 nasıl yapcam bılmıyom yenıdoganda ılk zaman zor
Smy16 Gorkeminannesiii cesaretime kalan bişey olsaydı asla cesaret edemezdim 😂 korunurken hamile kalmışım haberim yok 😂 çok zor gerçekten bile isteye asla yapmazdım 🤦🏻♀️
Deletedmom5284 Smy16 ay Allah korusun kızımla bütün gün oynasam yine doymuyor oynamaya birde bebek olsa hiç ilgilenemem ☹️
Gorkeminannesiii Reyna hahaha oda iyi şeyii attım bende kocam 2. Çocugu istemiştir el hareketiyle nah yapıyo ya onu attım bende ona 😅