BnnrBde Ayyy az önce kızım dilini yemek yer gibi yiyordu . Üst damaklarını bi kontrol edeyim dedim bi baktım yanlardan iki tane diş gelmiş ve 3 ay 28 günlük inanamıyorummmm
JackDaniels BnnrBde Bende annemin söylemesine göre 4 aylıkken çıkartmışım. Oğlumda tam tersi 8 ylık ne gelen var ne giden🤣 Hayırlı olsun
Nazlideniz BnnrBde Maşallah alt 2 dşi çıkartmış mıydı? Önce onlar çıkıyor diye biliyordum ☺️ Bizimki de dilini emzik gibi emiyor ara sıra biraz da mızmızlığı var bizde belki üsttekileri patlatırız yakında 😅
BnnrBde JackDaniels Ay teşekkür ederim çok şaşkınım gerçekten 😅 Oğlunuzda en kısa zamanda çıkartır minik incileri inşallah 🙏🏻
BnnrBde Saafie Foto yok ama dilini böyle yanlarda yemek yer gibi yapıyordu annem söylemişti bana diş çıkarıyor diye çok erken diye umursamamıştım 😅şu an uyuyor uyanınca Çekebilirsem yüklerim tabikiii
Siyahii BnnrBde erken çürür diyolar o yüzden bir yaşından snra dişlerini fırçalatmaya başla. Ben 15 aylık kızımım dişlerini fırçalıyorum mesela. Çok şekerli yedirmemeye çalış dikkat edersek hemen çürümez heralde