Sareee11 Aşı zamanımız geldi karneye göre sanırım 4 aşı yapıyorlarmış bu süreci nasıl atlatıcam ateş yapıyo mu ki diğer aşılarda çok şükür bişey yaşamadık ama bu defa korkuyorum nedense ateş olur diye 😔😔
Kereminannesiii Sareee11 daha olmamış aşı hakkında neden bu kadar endişe ediyorsunuz ☺️ Oğlum hiç ağlamadı ateşi çıkmadı
Es-Es123 Sareee11 3 aşı yapılıyor. Biri ağızdan diğer 2 si bacaktan. Endişe etmeyin bizde ateş vs olmadı gayet normal geçirdik.
Ayse_gokce Sareee11 benim kız 5 aylık oldu her aşıdan önce yarım çay kaşığı calpol verdim böylelikle hiç ateşi çıkmadı
Sareee11 Kereminannesiii endişe etmem normal değil mi anneyim! Olmamış aşı değil öncesinde olanlardan yola çıkarak soruyorum korkmam da çok doğal
Kereminannesiii Ayse_gokce ateşlenmesi de normal vücut bağışıklık kazanıyor ama bence ateş olmadan şurup vermeniz doğru değil
balyanakannesi2 Sareee11 Hiç biri ateş falan yapmadı calpole bile gerek kalmadan atlattık şükür. Sadece sabaha kadar hep kucağımda uyumak istemişti
Wanderlust Sareee11 2.ay asisiniz devami 2.ay asisi birsey yapmadiysa bu da yapmaz endise etmeyin biz hic ilac kullanmadik hic de sorun yasamadan atlattik
Kereminannesiii Sareee11 eleştirmek için söylemedim ünlem kullanmanıza gerek yok ben bir anneyim ya hani biliyorum 😏 sadece bu tarz şeyler de biraz daha sakin temkinli olmak daha iyi bu açıdan söylemiştim. İyi düşünün, olumlu düşünün ☺️
MelekAnnesii Sareee11 oglum 19 aylık bu zamana kadar yapılan sadece 1 aşıda ateşi çıkti sağlık ocağındaki hemşire eğer bir hastalığı varsa asi ile birleşince ateşi çıkabiliyor demişti gerçekten 1 defa hastaydı sadece o zaman ateşi çıkmıştı
Srnsrnsrn Sareee11 3 aşı oldu bir şey olmadığı çok şükür eve gelince her ihtimale karşı ateş olmasın diye bir çay kaşığı calpol verdik