ikicocukannesi__ Kızlar 3saatte bir emzirme kaç aya kadar devam ediyor dokturunuz bilgi verdi mi? Geceleri özellikle ne kadar devam etmesi gerekiyor acaba?
Bados41 ikicocukannesi__ şuan 3 aylığız kendi istemeden emzirmiyorum gece 1 kez uyanıyor altını değiştiriyorum emziriyorum uykuya devam ediyor yaklaşık 1 aydır bu şekil devam ediyor çok şükür zaten 40 ı çıktan sonra gece uykusuna karışmayın ne zaman uyanırsa o zaman verin diyorlar
Burcinmiray ikicocukannesi__ biz 2 aylığız gece uyutmadan önce emziriyorum sonra kendisi ne zaman uyanırsa o zaman tekrar emziriyorum. Gece uyku düzenine alışsın diye. Doktorumda sorun yok devam dedi 😇
Mira2363 ikicocukannesi__ bende bekleyeyim burda 10 günlüğüz gece sürekli kaldırıp emziriyorum mamada yapıyorum tabi
Sesaa1 ikicocukannesi__ 3 aylığız ne zaman uyanırsa o zaman emziriyorum doktorum 2 ay kontrolünde dokunma 5 6 saat uyusun dedi
endoplazmikretikulumiste ikicocukannesi__ bebek ne zaman isterse devam edıyor ama bebeğin istemesi 3 saati geçerse sen uyandırıp emziriyorsun takiiii 5-6 aya kadar sanıyorum