Biprensannesig Ozelde dis yaptirmak ateş pahasi. Ben bursa merkezde devlet tarafindan bir dis hastanesinden randevu alamıyorum kapali sanirim. Bursali olup dis rahatsizliklarina ozel disi bir care bulan varmi acaba ??
mustafayamaninannesi Biprensannesig bursadayom hiç devlette dişimle ilgili bişey yaptırmadım üstte kalsın
Irmakefe Biprensannesig Bursa diş hastanesinden hiç memnun kalmadım bir sefer gittim zaten çok ilgisizler malesef
Biprensannesig mustafayamaninannesi ozelde bereye gidiyorsunuz peki mecbur kalinca mevbur gideceğim:(
rumeysalbayrakaya Biprensannesig Allah Allah geçenlerde annen öyle randevu aldı dişini yaptırdı inşallah en yakın zamanda sizde alabilirsiniz :(
mustafayamaninannesi Biprensannesig nalbantoğlunda Mehmet ilkörücü muayenehanesi var oraya gidiyorum canım 22 senelik dolgusu hala ağzımda çokta memnunum
Metesmom Biprensannesig İndirmediysen telefonuna mhrs uygulamasını indir ve talep oluştur. Randevu açılınca mesaj geliyor. Ben babama ve kendime o şekilde aldım birkaç ay önce.
Biprensannesig Metesmom aaa evet bende talep et demistim ama hic umudum yoktu demekki mesajlami dönüyorlar yani hastane aslinda acik ve calisan disci var demek bu