Onsubatikibinondokuz Kızlar başlıkta da yazdığım gibi bezi bıraktırırken gece gündüz bir anda mı kestiniz yoksa gündüz kesip keçe bezlediniz mi eğer gece de kestiyseniz nasıl yaptınız nasıl bir yol izlediniz fikirlerinize ihtiyacım var
Sinem_ayaz Merhaba oğlumu 30 aylıkken WC aliskinligi kazandırdım ilk gün sabah kalkıp bezin artık olmadığını anlattım o gün gündüz ve gece uykusunda uyuduktan sonra bez taktım uyanmadan çıkardım gündüz uykusunda çiş yapmış gece uykusunda yapmamısti bir daha da takmadım gece altına kaçırma hiç yasamadik şükür
HelloBenMiyasee Ilk gündüze alıştırdım daha sonra geceye alıştırdım. Ilk zamanlar gece uykusunu çok dağıtmadan wc götürdüm yaptırdım, zamanla gece 1 defa cise kalkmaya başladı hâlâ öyle devam ediyoruz. Gece 1 kere yaptırıyorum (3 buçuk yaşında şuan)
HelloBenMiyasee Onsubatikibinondokuz Yorum yaptıktan sonra fark ettim sen olduğunu knki😂 alarm kurdum ilk 1 ay knka 2 saatte bir felan kalkiyodum şimdide metehan uyandıkça kalkıp yaptırıyorum
Onsubatikibinondokuz HelloBenMiyasee o alarmdan önce kaçırırsa napcaz 😂😂 farkettim zaten farkında olmadan yorum yaptığını