Mihribann11 12 aylik olduk bugün basladim vereyim dedim de yok sevmedi’ bal ’pekmez ’şeker soylendi cevrede sizler nasil alistirdiniz
Glbhrylmz Mihribann11 İçer canım zamanla inşallah bal pekmez koyma bu sefer o şekilde alışır sade içme. İnek sütünü hazır paketli mi verdiniz ?
hunilimomm Mihribann11 28 aylık kızım hala inek sütü vermiyorum çok da faydalı bisey değil ko neden veriyorsunuz
GoGirl Mihribann11 valla artik cok onermiyorlar ben ilk ogluma vermistim 12 aydan snr ikinci ogluma vermedim 18 aylik flndi kendi dolaptan alip icmek istedi o sekilde basladi
Mihribann11 hunilimomm yani aslinda çevredeki herkez cok faydali icir felan diyor ‘hepimiz oyle büyümüşüz diyorlar’ dr lar da oneriyor o yuzden baslayayim dedim
hunilimomm Mihribann11 evet hepimiz oyle buyumusuz ama suan çok faydalı olduğu söylenmiyor doktorlar tarafından en azından sulandırıp verin
Hilal1120 Hilal1120 bir de şu var hanım efendi ; ;yoğurt peynir yapılırken inek sütünün protein yapısı değişiyor o yüzden insan vücudu için daha faydalı hale geliyor der bazı doktorlar
Bsrsyy94 Mihribann11 bal ile ilk olarak verdim azar azar içti o şekilde alıştıktan sonrada balsız sade bir şekilde verdim içti, içmeyede devam ediyor 🤗
Yafes Mihribann11 inek sutu bebek ve cocuklarin mikrobiyotasini bozuyor. Hastalıklara direncini düşürüyor. Inek sütü yerine peynir, kefir, ayran verin. Bebeğinize veya çocuğunuza bu kötülüğü yapmayın.
bebishmom Mihribann11 içmesin zaten sütün faydasından çok zararı var. Onun yerine yoğurt, peynir, kefir, ayran gibi sütün fermente olmuş halini verin. Yavrucağı boş yere süte alıştırmaya çalışmayın.
Mezecanavari İnek sütü iki yaşına kadar zararlı. Durduk yere geceleri gaz problemi çekmeye başlar bebeğiniz
RaziyeNu Mihribann11 canım ben sütün zararlı olduğunu düşünmüyorum çünkü ilelebet mama veya anne sütü içemez bebekler büyüyünce ömür boyu inek sütü içebilir ama. inşallah alışır kuzum benim bebeğim de 17 aylık bende yavaştan alıştırmaya çalışıyorum☺️
Woody Mihribann11 Faydası çok değil. Google i kullanabilirsiniz İnek sütü çinko eksikliğine yol açtığından büyüme hormonu var olsa da etkili olamaz büyüme geri kalır. Demirin emilimini azalttığından kansızlık gelişir, zekayı artırmaz tam aksine çocuklarda hiperaktiflik, dikkat eksikliği, huysuzluk, arkadaşlar arasında geçimsizliğe yol açar.
Pares Mihribann11 18 aylığız vermedim bende hiç faydası yok çocuğa dedi doktorumuz içmese de olur zorlama dedi yorğurt peynir kefir içsin yeter dedi sizde kefir falan verebilirsiniz bence