Yamanikomm Asramira ben basladim patates kabak havuc yogurt elma.armut seftali bunlari verdim uc gun yumurta denedim bir sorun yok simdide.labneyi deniyorum.uc gun arada sebze corbasi yaptim aksamlarida.meuve puresi yapiyorum
Gmze1998 Asramira Yogurtu ben sen son verdim süt urunleri alerji riski yüksek elma patates püresi havuç kabak bezelye bunlar alerji riski en düşük olan sebzeler sonra mesela patatesi 3 gün denedin bisey olmadı havuçla verebilirsin
Mom05273 Asramira 5 aylık başladık ve meyveyle başladım muz şeftali patates kabak armut havuç böyle ilerliyoruz
Lilya-t Yoğurt ile başladım . Daha sonra sırasıyla kabak , havuç , patates . Blw uyguladım ben ilk zamanlarda. Meyve 1 ay vermedim
Meltemvske Yamanikomm yeşil kabak dimi nasıl veriyodunuz haşlayıp çatalla mı eziyosunuz ben havuç haşladım ezdim çatalla verdim ama beğenmedi yanlış mı yapıyorum
Yamanikomm Meltemvske yok dogru canim evet yesil kabak buharda hasliyorum catalla ezdim azicik zeytinyagi atiyorum ki kabiz olmasin begenmesiyse patates verin sonra alerjisi olmazsa ikisini karistirir verirsiniz
gunes12_ Normalde bisküvi ile pekmezi karıştırıp püre şeklinde veriyordum.heeo baby organik bebek bisküvilerini seviyor kızım bayılıyorum hattaa. 6.ayin sonuna, 7. aya doğru beyaz peynir ve çay ile bebek bisküvi sinir deneyebilirsiniz.