Nagihanekmen Merhabalar Bursa’da yenidoğan bebeğim için çocuk doktoru arıyorum özel telefonunu verebilen acil durumlarda arayıp ulaşabileceğim detaycı, açıklayıcı, samimi biri olsun istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz kimse varmı?
laliko35 Nagihanekmen kızım 4 aylık doğduğundan doktoruyla devam ediyoruz. hayat hastanesinde ayşegül ersoy 🙏
sheesyelllow Nagihanekmen jimerde doğum yaptım ilk kontrolumuzu seher hanim yapmıştı onunla devam ediyoruz çok sevecen cana yakın iletişimi çok iyi biz sormadan anlatıyor telefon numarasını veriyor ulaşabiliyoruz 💙
Elfydr Nagihanekmen umi plaza ramazan harmanci. Son derece memnunum. Acil durumda haber vermezseniz kızıyor hatta.
Sma1321 laliko35 sakın lütfen Ayşegül Ersoya güvenmeyin oğlum zatürre olmuş defalarca gittiğim halde anlamadı başka bir doçent gittim bu çocuk zatürre hastaneye yatması gerekiyor diyor arkadan astım krizi geldi ve acilen doruğa giriş yapmak zorunda kaldım(o zaman dorukta görev yapıyordu) hala çocuğun ciğerleri temiz demez mi 5 gün hastanede yattık mümkünse değiştirin benim ağzım yandı sizin yanmasın
Nagihanekmen sheesyelllow bizimde doğum doktorumuz jimerde lakin eşim olmadığı zaman gidip gelmek büyük problem yıldırımda oturuyorum birde en büyük sıkıntım cebini versene ulaşmak çok zor geri dönüşte yapmıyor bozuldum açıkçası bu nedenle başka doktor arayışına girdim olmuşken yakında olursa çok daha rahat olur diyorum çok teşekkürler 😊
laliko35 Nagihanekmen evet veriyor bilmiyorum biz memnunuz baksanıza Sma1321 hanım efendi memnun kalmamış
Nagihanekmen Sma1321 yaaa çok üzüldüm sizin adınıza çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşir yavrunuz 🙏
Sma1321 Biz medicana profesör doktor Metin Demirkaya ya gidiyoruz şuan telefon numarasını veriyor gayet ilgili tavsiye ederim
Momsmom Nagihanekmen prof.dr.Mustafa Hacimustafaoglu Nilufer bankalar caddesi arkasnda ayanoglu binanin oldgu yer. Cok basarili bir doktor kendisi